Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Про Запоріжжя я дуже засмутилась .

Чого? Якщо глибокий берет... Але його також з голови зірвати можна. А той капор тільки з головою відривати :D
Глибокий берет - це натягнутий на вуха? Це некрасиво. Зірвати можна, я не про це, капор і в мене був :)

Зараз багато військових в тік ток знімають для матусь, що вони в шапці. Так мило .

:eyecrazy:
А щодо капорів з хутра - теж щось не пригадую таких.. :незнаю: Ось в"язані шапки- "труби" - це було. Доволі зручно - закриває одразу голову і шию..
Труби, то труби. Хотіла знайти фотку цього хутряного діва саме з 90. Не знайшла. По суті це був прямокутник хутряний, з одним швом на потилиці. Був дорогий - з цілісних шкур і дешевше, зібраний з хвостиків. Зав'язувався на стрічки з бубонами під підборіддям

Я спекла експериментальний пиріг (по типу шарлотки) з ожиною. Смачно. Але в зубах кісточки застряють.

Труби, то труби. Хотіла знайти фотку цього хутряного діва саме з 90. Не знайшла. По суті це був прямокутник хутряний, з одним швом на потилиці. Був дорогий - з цілісних шкур і дешевше, зібраний з хвостиків. Зав'язувався на стрічки з бубонами під підборіддям
Переглянути вкладення 13228101

Я колись знаходила і постила вже тут, ми вже про них розмовляли.
Можна ще й свій сфоткати, ще лежить у мами ))))

Назад
Зверху Знизу