Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Гарно виглядає на струнких дівчатах. Але щоб і джинси були приблизно такі, а не "рахубисті" :угу: Нещодавно бачила пару, ну така симпатична дівчина з довгим світлим волоссям, була б лялечка, але в страшних широких штанях зі світло-блакитної джинси. Навіть не можна сказати, що то джинси, бо джинси повінні мати якуть форму :) Коротше, зіпсувала себе як змогла.
Не будь душнилою, купи штани *****ути! :D Головне щоб дитина поїла та була в шапці :увага: :D

Тобто справді мода повернулася. Як добре, мені кльош до вподоби, і джинси можна дістати старі, я їх майже не носила, і брюки, які пошила, і вдягла кілька разів, потім не влізла в них. Може зараз влізу, хоча вже знов поправилася трохи. Там такий кльош від коліна, дуже великий, аж трохи на спідницю схожий, хотілося мені таке.

Тобто справді мода повернулася. Як добре, мені кльош до вподоби, і джинси можна дістати старі, я їх майже не носила, і брюки, які пошила, і вдягла кілька разів, потім не влізла в них. Може зараз влізу, хоча вже знов поправилася трохи. Там такий кльош від коліна, дуже великий, аж трохи на спідницю схожий, хотілося мені таке.
Да, справді я не обманюю. Подивись в Zara

Артур Рейш, яку і тобі б почитати. Тобі має сподобатися. Детектив + фентезі.
Почала першу. Звісно, подобається. :угу: А там і далі буде написано в чоловічому стилі? Авторка ніде не змінить манеру?

Назад
Зверху Знизу