Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А в мене рожеві макарошки а повинні були червоні бути . :D Соус з буряка часника і сир слівочний . Мяско з квасолею з гуманітарки, така шикарна.
Переглянути вкладення 13227529

Ми їздили на каву сьогодні . Кава з окко :D найсмачніша в Ха.

А в мене рожеві макарошки а повинні були червоні бути . :D Соус з буряка часника і сир слівочний . Мяско з квасолею з гуманітарки, така шикарна.
Мене дуже дивує така їжа, як консервована квасоля :) Якось звикла, що її їдять тільки в борщі і вінегреті, а для чого її консервувати - взагалі не розумію, бо вона добре зберігається в сухому вигляді :-)

Мене дуже дивує така їжа, як консервована квасоля :) Якось звикла, що її їдять тільки в борщі і вінегреті, а для чого її консервувати - взагалі не розумію, бо вона добре зберігається в сухому вигляді :-)
То ж її поки відмочиш то з голоду помреш.

Ну що б відкрити і їсти . В мами її запас великий . В нашій місцевості пів року не було газу і світла . То давали , вона поживна. Плюс варити її не довго треба. Додав до м'яса чи борща в мультіварці і готово.

Мультиварка навіть буряк готуе за 20хв. А картоплю і моркву на вінегрет 10хв . Ну квасолю за 30 хв зварить

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу