Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ну... якось так..

Руданський Степан – Ікра

Сидить ******* коло лави,
Порох насипає.
Аж підходить стара баба.
«А що то?» — питає.
«А что ж? Икра салдацкая,
Став ******* брехати. —
Вить с энтаво у нас, бабка,
Выходют салдаты!..»
«Почекай же, бісів сину, —
Стара собі каже, —
В мене живо ікра ваша
У печі поляже!»
І йно лихе москалину
З хати одвинуло,
Баба порох та до печі —
Печі як не було!..
«Чи ж не диво з москалями, —
Баба промовляє,—
І в ікрі ще москалина,
А що виробляє?!»
Я типу стара ?

А полички в холодильнику поділили, де чия поличка?
Нагадало епізод з "Женя і Синько" (щось вже вдруге про цю книгу згадую сьогодні).

Це були приблизно 60-ті, Київ, Лук"янівка. Звичайна школа. І ось Міносвіти вирішило провести експеримент: окреме дівчаче, окремо хлопчаче навчання, як колись були окремі школи. Тільки тут просто розділили класи навпіл - намалювали межу крейдою на підлозі. :іржач: Жіноча половина - чоловіча половина :іржач:

Це був щасливий та веселий місяць для дітей. :-) Вони пильно стежили, щоб представники протилежної статі не заходили за межу.
- Мариванно, а Сашко кинув фантик на нашу половину!
- А Оксанка ступила на нашу половину!

В мене в минулому житті був великий город . Багато овочів і зелені, полуниці, клумбы, рози , дерева .... а потім я стала егоістом і маю газон .

В мене в минулому житті був великий город . Багато овочів і зелені, полуниці, клумбы, рози , дерева .... а потім я стала егоістом і маю газон .
Як у тебе виходить ставити одночасно i та ы? Вони ж на різних розкладках :)

От, правильно. Все треба робити в задоволення. :пляж: Якщо щось перестало приносити задоволення - нафіг з пляжу :угу: :ги:

Назад
Зверху Знизу