Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ремез

hol_m.jpg

Я про "нові повідомлення" тільки десь з місяць як дізналася, випадково :іржач:
А тепер уяви: лента в ФБ. І шукати там, переглядаючи усю ленту, повідомлення з якоїсь однієї тобі потрібної групи! :) (Так робив ганджубас на ХФ). Здавалося б, що може бути більш логічним, ніж зайти безпосередньо саме в цю групу? Але ні, ганджубас не шукає легких шляхів! :-)

Вчора дивилася на Вікуліни фотки в ФБ, вона тримає на руках тхора. Каже, він такий ручний, заховався за пазуху і спав там :)
Ми розводили схожих.
За сьогодні? По км я орієнтуюся, уявивши відстань до станції :)

- Заєць?
- Заєса, заєса (с) :D

Царик
387px-Grey-mantled_Wren.jpg

Оце-то дивина: Ца́рик сизий — вид горобцеподібних птахів. Вид названий на честь польського зоолога
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. Не зрозуміла, яке відношення має слово царик до "Констянтин Браницький" :)

А тепер уяви: лента в ФБ. І шукати там, переглядаючи усю ленту, повідомлення з якоїсь однієї тобі потрібної групи! :) (Так робив ганджубас на ХФ). Здавалося б, що може бути більш логічним, ніж зайти безпосередньо саме в цю групу? Але ні, ганджубас не шукає легких шляхів! :-)
Але хіба та стрічка не окремо йде? Вона десь там збоку була.

- Заєць?
- Заєса, заєса (с) :D

Царик
387px-Grey-mantled_Wren.jpg

Оце-то дивина: Ца́рик сизий — вид горобцеподібних птахів. Вид названий на честь польського зоолога
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. Не зрозуміла, яке відношення має слово царик до "Констянтин Браницький" :)
Кажан

Переглянути вкладення 13227016

Добрий раночок всім . По кавусі і в бій .
Давайте обговоримо сьогодні одну тема. Може добра і порядна людина, мати інші аккаунти і з них писати гидоту і матюччя ? Я вважаю, що ні. Тоді це зла людина чи добра чи два в одному?
Це або підла людина, або просто йолоп...

Це і так зрозуміло, бо в мене немає такої другої натури, мені не хочеться даремно ображати людей. Щоча, якщо недаремно! :зуби: Якщо вони самі почали писати якусь нестерпну дурню, то можу не втриматися :) Наприклад, якщо це алекс_ангел. Як втриматися від ущіпливості, якщо дорослий дядька біля 40 років жаліється на те, що йому батько не допомогає?
А батько що, тільки для того щоб:"Чим я тебе породив, тим і вб'ю!"?:ги:

Назад
Зверху Знизу