Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Достеменно невідомо. Це на галицькій мові :D я б подумала що щось типу пиці. Сподіваюся, що не губи ))))
Он як :D тоді краще туди не цьомати, бо то може виявитися зовсім не тою частиною коте, на яку сподіваєтесь :збентежений:

А що...

Хлоп довго м'явся в коридорі
Зустріла ти його зі смузі,
А він не пив, стояв уперто
І раптом впився прямо в бузі!
:D
І ми йдемо на різні туси,
Туди летять і наші гуси,
Тобі я там впиваюсь в бузі,
В кутку зриваю з шиї бусі...
:іржач:

У тебе немає серця!:D
Головне - вилікуватися :) Я ж писала як мама казала? Пішла з температурою корову доїти, прийшла - температури нема :) Але я не в неї.
Хоча дуже багато залежить від того як налаштований. Коли поряд зі мною хворіють, то дуже вірогідно, що я і буду серед хворих. Але колись, коли я трохи жила у мами взимку, і тоді ходив сильний грип, сталося так, що одне за одним захворіла вона та її чоловік. А тоді ще була корова, і більш того - робили сир та возили його у Харків продавати. А в них температура 39 з гаком. І я собі казала: я не можу захворіти, бо це все нікому буде робити, я просто не можу собі цього дозволити. І я дуже наполегливо думала. Впевнена, що не захворіла саме тому, що так налаштувалася.
Ще був один випадок з такою потужною думкою, але тоді це стосувалося з/п. І мені її через кілька днів підвищили ))) На жаль, то дуже рідко так виходить, бо потребує великої сили думки, а її, сили, просто нема. Думаю, що в ту думку вкладаєш достобіса енергії.

Головне - вилікуватися :) Я ж писала як мама казала? Пішла з температурою корову доїти, прийшла - температури нема :) Але я не в неї.
Хоча дуже багато залежить від того як налаштований. Коли поряд зі мною хворіють, то дуже вірогідно, що я і буду серед хворих. Але колись, коли я трохи жила у мами взимку, і тоді ходив сильний грип, сталося так, що одне за одним захворіла вона та її чоловік. А тоді ще була корова, і більш того - робили сир та возили його у Харків продавати. А в них температура 39 з гаком. І я собі казала: я не можу захворіти, бо це все нікому буде робити, я просто не можу собі цього дозволити. І я дуже наполегливо думала. Впевнена, що не захворіла саме тому, що так налаштувалася.
Ще був один випадок з такою потужною думкою, але тоді це стосувалося з/п. І мені її через кілька днів підвищили ))) На жаль, то дуже рідко так виходить, бо потребує великої сили думки, а її, сили, просто нема. Думаю, що в ту думку вкладаєш достобіса енергії.
То я сиділа і думала, що погано мені. Відмінила заняття та й пішла мити духовку . Аж гляди й полегшало.

Та ну вас! Вже горло від вас почало боліти :D Зараз ще хтось про хворобу напише і я виявлю в себе температуру :іржач:

Так. Мені пришла думка, і поки вона не пішла, я швиденько це виконаю, бо передумаю.
Отже... Бачу, що сама взяти себе в руки не можу, тому вам пообіцяю. А якщо пообіцяла, то маю виконати.
Обіцяю що тиждень буду робити зарядку і мінімум одну техніку. Поки що так.
P.S. Дякую, що допомогли :D

Обіцяю що тиждень буду робити зарядку і мінімум одну техніку.
Дуже гарне формулювання :D Бо не сказано: "кожен день цього тижня.." А так - можна на тижні зробити 1 техніку і 1 зарядку і це буде "залік" :)

Назад
Зверху Знизу