Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я взагалі маю на увазі, що те, що люди кажуть що їм відомо як ТАМ все влаштовано, то це не дуже викликає довіру.
Саме так. Я вірю тільки тому, що мені здається логічним. І це не однієї людини думки, а моя власна компиляція :)
Тому й сперечатися про це марно.
:угу: Я завжди так і кажу. Що це марне сотрясіння повітря (чи клавіатури :-)). Але чомусь хочеться про це іноді поговорити.
Але це не сперечання. Це висловлювання своєї картини світу.

Виходить, щоб норм жити, не обов"язково мати почуття? Достатньо мати прописану реакцію.
Це одне і те ж. Зробити двох роботів, одного з зеленим кольором очей, другому прописати реакцію -" Побачив зелені очі, не можу жити без них, не можу спати, це найкращі очі в світі, хочу женитися".

Це одне і те ж. Зробити двох роботів, одного з зеленим кольором очей, другому прописати реакцію -" Побачив зелені очі, не можу жити без них, не можу спати, це найкращі очі в світі, хочу женитися".
Я взагалі-то про теж саме. Що почуття прописати (з реакцією), що просто певні реакції, без відчування емоцій.
Хоча в нашому, людському, варианті, вибору нема :)

"Душа № такий-то, чи хочеш на Землі відчувати чи просто діяти?" - такого нам не казали :іржач:

Саме так. Я вірю тільки тому, що мені здається логічним. І це не однієї людини думки, а моя власна компиляція :)

:угу: Я завжди так і кажу. Що це марне сотрясіння повітря (чи клавіатури :-)). Але чомусь хочеться про це іноді поговорити.
Але це не сперечання. Це висловлювання своєї картини світу.
Просто я бачу дуже категоричні заяви: "це влаштовано так" - "ні, воно отак". А звідки ви можете знаєте як? :ги: Навіть та Вчитель, яка може таке сказати, що не збирається більш повертатися... після такого я б не довіряла жодному її слову :)

Так. Ми ж не одні й ті самі повідомлення губимо. Буває таке що перед носом лежить щось, а ти його не бачиш і шукаєш? У мене буває. От прямо сьогодні було. Може й тут так :незнаю:

Просто я бачу дуже категоричні заяви: "це влаштовано так" - "ні, воно отак". А звідки ви можете знаєте як? :ги:
Ми можем знати тільки сансару навколо нас прямо тут. І тільки з неї отримувати уроки що як влаштовано.

Так. Ми ж не одні й ті самі повідомлення губимо. Буває таке що перед носом лежить щось, а ти його не бачиш і шукаєш? У мене буває. От прямо сьогодні було. Може й тут так :незнаю:
Бувае, Окуляры:)

Це застаріле мислення
А в тебе немає для нас якось тесту, по типу як ото про двері?
Я цілий пів дня робила презентацію і тепер заслуговую на щось цікаве і приємне. Шоколадки і мене нема, але тест теж підійде :іржач:
Почекай... Я щось не згадаю - ти його пройшла? Той - з дверима.

Розробкою Chat GPT керує жінка.

35-річна Міра Мураті - головний технічний директор (CTO) OpenAI, компанії, яка розробила чат-бот ChatGPT на основі штучного інтелекту (AI) привернула увагу всього світу .

Просто я бачу дуже категоричні заяви: "це влаштовано так" - "ні, воно отак". А звідки ви можете знаєте як? :ги: Навіть та Вчитель, яка може таке сказати, що не збирається більш повертатися... після такого я б не довіряла жодному її слову :)
А як же Христос, який сказав "Я повернуся" - і всі вірять? :D (віруючі, в сенсі)

Ніхто не може знати, як воно там влаштовано. Особисто я з цікавістю слухаю всі версії і складаю для себе ту, яка мені подобається :-)

Це не категоричні заяви, тобі здалося.

Я почала читати " йди туди, де страшно" нічого нового в принципі, це типу як аффермації :D. Не впевнена, що дочитаю до кінця.

А в тебе немає для нас якось тесту, по типу як ото про двері?
Я цілий пів дня робила презентацію і тепер заслуговую на щось цікаве і приємне. Шоколадки і мене нема, але тест теж підійде :іржач:
Почекай... Я щось не згадаю - ти його пройшла? Той - з дверима.
З дверима не пройшла. Дуже багато писати. Жаль тут нема аудіо повідомлень.

Лена, а коли у тебе нові окуляри, як швидко ти до них звикаєш? Я от купила нові окуляри 4 дня тому і в результаті взагалі без них обходжуся, бо незвично, незручно, некомфортно :D

Лена, а коли у тебе нові окуляри, як швидко ти до них звикаєш? Я от купила нові окуляри 4 дня тому і в результаті взагалі без них обходжуся, бо незвично, незручно, некомфортно :D
Я забула - ти готові купувала чи замовляла?

День, максимум два

З дверима не пройшла. Дуже багато писати. Жаль тут нема аудіо повідомлень.
Я тільки двоє дверей пройшов. За першими була кладовка зі швабрами, за другою теж кладовка з пральною машиною, а решту не осилив, бо в кінці вікно було.

Назад
Зверху Знизу