Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Вчора спіймала себе на тому, що тихо зачиняю двері в її кімнату ввечері, як робила багато років сказавши "На добраніч"... Але в кімнаті цій вона не спить уже рік.
Соррі, накотило
Мій теж збираеться їхати . Я не знаю поки як це переживу. Тримайся . Ще й ця клята хвороба. Але я його відпускаю, не можу інакше . Хочу що б він відчував себе нормальним, як всі .

То він не мені зробив, а тобі :D
В ші, звичайно, можливості необмежені, але мені цікаво було самій спробувати намалювати :)
Якби він точно те що я задумав малював мені би більше нічого і не треба було. Як воно з'явилось не має значення, воно з'явилось з моєї подачі.

Мій теж збираеться їхати . Я не знаю поки як це переживу. Тримайся . Ще й ця клята хвороба. Але я його відпускаю, не можу інакше . Хочу що б він відчував себе нормальним, як всі .
Дуже допомагає наявність цілодобового зв'язку. Особливо спочатку:)

Тримаюся :кава::перекур: Дякую:)

А я живу не далеко від мами. Вона дзвонить іноді . Зустрічаємося рідко . Я погана і вредна донька .

І я не так :) Думала, він буде цілий, такий собі яскравий синій, блискучий :)
А я приблизно такий, як отой, що робила перепост, тільки без людського обличчя :іржач: Але мені тепер хочеться зробити з ним якусь цікаву картинку.
Якби він точно те що я задумав малював мені би більше нічого і не треба було. Як воно з'явилось не має значення, воно з'явилось з моєї подачі.
Так треба краще уточнювати, то й малюватиме більш схоже, що хочеш. Хоча нюанси все ж є, поки він не навчився. А я вчора підписалася на канал в ТГ, з якого Калі була. А тоді побачила, що він рос, то й пішла. Думаю - треба пошукати, може укр є. І ось щойно мені підсунули рекламу вже українського :іржач: От якби в житті так швидко все вирішувалося :)

А тобі цікаво там картинки робити? Тобто щоб ШІ робив :)

А тобі цікаво там картинки робити? Тобто щоб ШІ робив :)
Цікаво звичайно. То на результат ішов місяць, а тут моментально. Все одно що ти арт-директор, поставив задачу і тільки корегуєш результат до переможного. Але воно так не вміє ще, наприклад те саме, але трохи камеру змістити, те саме, але трохи світло поміняти.

Цікаво звичайно. То на результат ішов місяць, а тут моментально. Все одно що ти арт-директор, поставив задачу і тільки корегуєш результат до переможного. Але воно так не вміє ще, наприклад те саме, але трохи камеру змістити, те саме, але трохи світло поміняти.
Давай я тобі замовлю що-небудь, а ти йому завдання даси :D
З кім? Із обличчам апельсина?:D
:іржач: ні, з синім апельсином. Але щось іще разом з ним. Я поки що не думала над цим, коли візьмуся, тоді буду думати. В мене не так, як в Айвенго, миттєво картинка не виникає :) Є тільки відчуття, поштовх ..

Переглянути вкладення 13225581
Проклята жінка (фр. La Femme Damnée) — картина 1859 року французького художника Октава Тассера.

Але, здається, у неї все чудово у житті. :)

• Це смішно!
Реакції: E.N
Ну давай. Треба без розлогих пояснень. Типу "В'їзд Богдана Хмельницького в Батурин на коні з булавою".
Ти пояснення сам придумаєш. Я зараз придумаю що має бути зображене, а ти допрацюєш, щоб було цікаве:)

Придумала. Під водою квіти і метелики літають. Що там ще буде, додумай сам ))

Ну давай. Треба без розлогих пояснень. Типу "В'їзд Богдана Хмельницького в Батурин на коні з булавою".
А в тій групі в фб пише, що навпаки додають уточнення, щоб отримати саме що хочеш. Там ціла схема. Люди під своїми роботами ретельно описують які параметри завдавали. І книга навіть є як з ним працювати :)
А ти підписаний на ту групу в ФБ? Я тут десь про неї писала і картинки постила.

Ти пояснення сам придумаєш. Я зараз придумаю що має бути зображене, а ти допрацюєш, щоб було цікаве:)

Придумала. Під водою квіти і метелики літають. Що там ще буде, додумай сам ))
Переглянути вкладення 13225583 Переглянути вкладення 13225584 Переглянути вкладення 13225585 Переглянути вкладення 13225586 Переглянути вкладення 13225587

А в тій групі в фб пише, що навпаки додають уточнення, щоб отримати саме що хочеш. Там ціла схема. Люди під своїми роботами ретельно описують які параметри завдавали. І книга навіть є як з ним працювати :)
А ти підписаний на ту групу в ФБ? Я тут десь про неї писала і картинки постила.
Тут бачиш, інший AI.

Дякую :)
ШІ не дуже справився. Тому мені трохи захотілося зробити це самій :іржач: але уявляю скільки то мороки, то не буду. Під водою в мене вже є картинка, тож мабуть досить.
Тут бачиш, інший AI.
Це простіший?
Ти знала, шо кіномитці покусилися на святе – фільм "Інтерв'ю з вампіром"? Тепер це серіал, замість Бреда Пітта - ****, який грав Сірого Червяка у "Грі престолів". :іржач:
Та мені мабуть то не святе. Я його й не пам'ятаю вже. Щось таке пригадую, що було в кінці щось сумненьке...

Назад
Зверху Знизу