Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я зараз в трохи інше місце перемістився, і такий коте є, це просто фантастиш шо за коте. І розмовляє, пісні співає.

Це у тебе церіус схоже. Скелястий підвид у природному середовищі до 5-6 метрів :)
Не лякай, у мене стелі 3,2. Доведеться або переїжджати, або порубати отвір до сусідів.

Я знов залізла в додаток з малювання мандал і там виявилися недосліджені функції. То як калейдоскоп, водиш по екрану, і весь час змінюється візерунок, залипалово :D Якимось чином замінилися шпалери на робочому столі на те, що малювала. І попередніх нема, а я до них звикла. Вирішила сама намалювати шпалери, але щось надто яскраве вийшло.

Я знов залізла в додаток з малювання мандал і там виявилися недосліджені функції. То як калейдоскоп, водиш по екрану, і весь час змінюється візерунок, залипалово :D Якимось чином замінилися шпалери на робочому столі на те, що малювала. І попередніх нема, а я до них звикла. Вирішила сама намалювати шпалери, але щось надто яскраве вийшло.
Дуже прикольно вийшло

Дуже прикольно вийшло
Та мені і самій до вподоби, але ж якби блакитний трохи спокійніший. Бо на весь екран то занадто :)
Хотіла щось нове зробити - гальмує додаток, мабуть йому набридло :)

Назад
Зверху Знизу