Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
В мене була така ідея ще до того, як ти запропонував. Але я спочатку хотіла через перекладач прогнати, та то ж фото. А в гуглі воно ж тільки на рос сайті, він в мене не відкривається.
І взагалі - хто тест постить, той і перекладає :увага:
Це відповідально дуже.
Колись писав, українські переклади програють.
Треба передати такий же поетизм.

Це відповідально дуже.
Колись писав, українські переклади програють.
Треба передати такий же поетизм.
Це ти мене так зацікавлюєш? На "слабо"? :D
Хмммм
Топто ти не симпатяшка, а ото, жирне фу
До речі, ти в курсі що таке дзен, реінкарнація, ретріт, камасутра Кастанеда?.. Якщо поверхнево, то шансів в тебе небагато :ги:
А якщо плутаєш літери и та і в українській, то взагалі труба :D

А от виклав би одразу фотку за вимогою - і ніякої інтриги. А так дівчата щось обговорюють, роблять припущення )))
Р.S. я так часто користуюся перекладачем, що Гуглу вже набридло, і він щойно видав мені одразу переклад, щойно я написала одне слово у пошуку ))))

Шо ти будеш робити, відповіді тільки прямі, за вимогою, фотки за вимогою, залізна дисципліна. В мене таке враження що я в армії. :D
Візард називав це гулагом ))
Але ж ти вже мав звикнути:)
Ти малюнок намалюєш?

я подивився у безодню
таємних загадок хотів
а замість цього показали
сватів
© Горобець muzz IceBerg

Любі друзі! Плаче, плаче моя поштова скринька, чекаючи на ваші малюнки. Стоїть пуста-пустесенька, але готова широко відкрити обійми для наших дзеркальців. Не обділіть своєю увагою, зробіть посильний внесок і буде вам безмежна вдячність та цікавинка увечері :)
P. S.Тут ще мало б бути якесь українське слово в кінці, по типу амінь. Не придумала.

Назад
Зверху Знизу