Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Айвенго бла бла
Але хочеш бути красивим - на аватару впхнув гарненького арестовича

Останнє редагування:
Ну так у російській мові така людина означала людину, яка може завдати шкоди іншій людині. У тому числі психологічної.

А ти маєш на увазі самодур)), примхливий і тд
Самодур - занадто масштабно, для нашого випадку не підходить. Примхливий - то отой, що закопилив губу і ниє: хочу того, хочу іншого.
А от для вредного немає точного слова. Є слова "шкода", як ото кажуть: от мала шкода!, але це іменник, і на дорослих так не кажуть начебто.
Капосник трохи ближче, але ж він не робить капості.

Самодур - занадто масштабно, для нашого випадку не підходить. Примхливий - то отой, що закопилив губу і ниє: хочу того, хочу іншого.
А от для вредного немає точного слова. Є слова "шкода", як ото кажуть: от мала шкода!, але це іменник, і на дорослих так не кажуть начебто.
Капосник трохи ближче, але ж він не робить капості.
Характер буває противний, огидний, неприємний, гидкий.
У него вредный характер, или он вредный - це не зовсім вірно. Але всі так кажуть.
Он вредничает. Вірно.

Я, до речі, вигадала нове слово :ги: "оскорба" )) Це замість оскорблєніє. Якщо все ж таки "оскорбляти" є, хоч воно вважається таким, що вийшло з обігу, та воно було, тож може і зараз бути. А от "оскорблєніє" - це точно рос. Значить треба своє :)
Оскорба - цілком собі українське звучання ))))

Характер буває противний, огидний, неприємний, гидкий.
У него вредный характер, или он вредный - це не зовсім вірно. Але всі так кажуть.
Он вредничает. Вірно.
Я не казала, що в нього вредний характер, я сказала, що Айвенго вредний )) Чому вредний - не вірно? Якщо це і має підгрунтя, то в розмовному спілкування допустимо.
Але спробуй перекласти "вредничает".

Але фото нема
Хммм

образа, ображати

примхливий - достатньо близько до вредный, можно й зупинитись
бо синонім вередливий теж існує але має трохи значення вередує. а тут же цього нема

вредничать - мати примхи. нема дієслова на кшталт примхати. хоча існує вередувати. в деякому сенсі синоніми з вредничать
Образа - то не в тому сенсі.
Примхливий - то інше. Айвенго не примхливий.

Останнє редагування:
Перекладати бачу теж ніхто не хоче.
В мене була така ідея ще до того, як ти запропонував. Але я спочатку хотіла через перекладач прогнати, та то ж фото. А в гуглі воно ж тільки на рос сайті, він в мене не відкривається.
І взагалі - хто текст постить, той і перекладає :увага:

Останнє редагування:
може й час замислитись
хоча дуже не люблю Германію й німців

Переглянути вкладення 13223366
Та я не в тому сенсі. А як у другу світову йшли "на Берлін" :)
Хмммм
Топто ти не симпатяшка, а ото, жирне фу
Такого напору і я б злякалася )) Під Айвенго треба тихенько копати, непомітно. І то не факт, що спрацює ))))
Але ж ми все таки дочекаємося Ганджубаса, той легше йде на контакт. І хлопець який веселий ;)

Назад
Зверху Знизу