Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Навіть не знала про такой
А що це буде? Таке пухнасте, аж доторкнутися хочеться :)
Якщо чесно, то я навіть не знаю як це назвати
Чи то панно, чи то коврик, чи то на подушку можна його приліпити, але те, що воно пухнасте та м"якеньке-то точно :)

Картина по номерам
Зрозуміло що для цього якогось там таланту не треба, але часу, уваги та витримки потребує багато :D

Переглянути вкладення 13223273
Розумію. Особливо якщо багато дрібних частин промальовувати треба. У мене стоїть незакінчена, мені зараз світла мало, при штучному очі дуже швидко втомлюються

Розумію. Особливо якщо багато дрібних частин промальовувати треба. У мене стоїть незакінчена, мені зараз світла мало, при штучному очі дуже швидко втомлюються
Так, треба денне світло і багато

Там відбувається якась пристрасть. Там такі дрібні частини можуть попастися шо огого.

Який милий килимок :любов: Це спеціальна голка потрібна?
Знов губляться пости. Ну як так? Дивлюся на пост elokor з килимком, а наступний - вже її відповідь тобі. Розумію, що між ними має бути твій, а нема. І тільки після перезавантаження він з'явився. Вже й тему переназвала, і платформа для форуму інша, а дива продовжуються ))))

Щось ви все таке гарне повикладали, а я якийсь смачний але некрасивий фотошоп. Зараз піду пошукаю красивий.
Айвенго, і ти пошукай! ))

Назад
Зверху Знизу