Іронія
Куратор теми
Статус: Офлайн
Повідом.: 52831
Повідом.: 52831

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Звичайно.Ти з цим згоден?
А це що, не можна робити під ковдрою?Мені б у груди дівочі заритися та зігріюсь вмить)
А ковдри то таке)
Не можу зараз себе щось купувати. Навіть те що необхідно - через силуМы в Кременчук їхали то взяли мало речей . Там в мене сталась криза шопоголізма на фоні війни. Я купила собі дуже багато різного одягу .... речі додому мы перевозили 3 рази . Та то фігня ті речі . Люди важливіші
Та я ж кажу, то якась криза була. Вже все норм .Не можу зараз себе щось купувати. Навіть те що необхідно - через силу
Подивилася психолога? Сподобалося?Та я ж кажу, то якась криза була. Вже все норм .
Ще дивлюсь . Я його дивлюсь вже пару місяців . Багато цікавого.Подивилася психолога? Сподобалося?
Обожнюю цей метод відповідей.
НастановаТо спочатку треба розібратися що таке образові суждєнія ))
Це не відповідь, це обсудити загалом.Обожнюю цей метод відповідей.Кожен раз, як в тебе(когось) питають щось складне, ти(хтось) такий відповідаєш щось на кшталт
"Сонце встає на сході і сідає на заході. Взимку йде сніг. Небо блакитне. Дощ мокрий."![]()
Вербальний метод передачі інформації дозволяє передати скажімо 10% того, що ти хочеш висловити. Як ти збираєшся висловити?Юньмень дав ченцям наступне повчання: "Давні будди і основи колон зливаються в одне. Який це стан свідомості?" І сам відповів: "На південних горах збираються хмари, на північних горах йде дощ".
Монах запитав Чжаочжоу: "Все, що існує, повертається до єдиного, але куди ж повертається єдине?"Це не відповідь, це обсудити загалом.
А я хіба заперечую? Теж вважаю, що повністю висловити думку та ще й щоб співбесідник зрозумів це, як ти прагнув, неможливо.Вербальний метод передачі інформації дозволяє передати скажімо 10% того, що ти хочеш висловити.
Фьям, ти тут і вночі була. Коли ти спиш? В мене друга кава- Не розумію,
![]()
Ні, вночі не була, тільки з 5-ти ранкуФьям, ти тут і вночі була. Коли ти спиш?
ПриєднуюсяВ мене друга кава![]()
Учора почала дивитись другий сезон Карнівал Роу. І такі сумні асоціації він у мене викликав...Ні, вночі не була, тільки з 5-ти ранкуРежим міняю..
А спати пішла, як першокласниця, у 21
Приєднуюсяcof-cof.