Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Учора почала дивитись другий сезон Карнівал Роу. І такі сумні асоціації він у мене викликав...
Я теж вчора згадувала саме Карнівал Роу - з приводу того, що трапилася картинка рогатої мадам :)
Це з циклу "Невидима лисиця" :)
Pan.jpg

До речі, я не дивилася цілком серіал, хіба що 1-2 серії, хоча, може, варто було б?

А які асоціації? :збентежений:

Монах запитав Чжаочжоу: "Все, що існує, повертається до єдиного, але куди ж повертається єдине?"
Чжаочжоу відповів: "Коли я був у Цинжоу, я зробив полотняну піддівку. Вона важила сім цзинів".
Да, я в курсі.

Всі таємні знання, так звані, виходять за межі вербальних рамок. Тому в них інформація завжди якось зашифрована, в символах, знаках, візуальних образах, мантрах, т. д. "Кому треба - той пойме". Вася з Тлумача, зарядивши шаурми з майонезом між футболом і шашликами - не пойме. Буде занадто просто, тому нецікаво. Ось і добре, гра передбачає напруження сил для досягненя результату щоб було цікаво.

Я теж вчора згадувала саме Карнівал Роу - з приводу того, що трапилася картинка рогатої мадам :)
Pan.jpg

До речі, я не дивилася цілком серіал, хіба що 1-2 серії, хоча, може, варто було б?

З війною
Я перший сезон весь подивилася. Так, все тривожно закінчилося. І ось зараз другий ну зовсім для мене виявився гнітушим. Не можу зараз таке.

Pan.jpg

Я люблю лисичок. Навіть хотіла зробити тату , але потім передумала . Маю сукню з лисичками, панчохи .... Серіал не дивилась і навіть не знала про його існування.

Харків'янка пані Олеся Вакуленко творить надзвичайну красу, поки її чоловік на війні, а типографія до війни була на північній Салтівці, власне й мою чашку робили там; в перші дні її розбомбили, але люди знайшли сили і можливість відновити виробництво в іншій області, тому я вважаю це все неймовірні люди і скрізь рекламую їх :))
Крім чашки ще хустинку і листівки маю.
https://www.facebook.com/olesya.vakulenko.14
Переглянути вкладення 13223165

Вдома є соляна лампа, яку колись привезла з Солєдару. Хотіла вивезти разом з іншими цінними речами. Потім перемкнуло. Хай стоїть. Це мій рівень довіри до ЗСУ)

Іра, твоя школа ж теж у традиції дзен-будизму. У вас там такі відповіді не практикують? :)
Ні, в нас з буддизму тільки практика і якась загальна інформація. А те, що стосується розвитку людини, нам розповідають звичайними словами, на життєвих прикладах, так, як це зробив би психолог, причому враховуючи, що учні різного віку і різного рівня розвитку, отже щоб зрозуміло було усім. Заплутаних філософських розмірковувань там нема :)
Юньмень дав ченцям наступне повчання: "Давні будди і основи колон зливаються в одне. Який це стан свідомості?" І сам відповів: "На південних горах збираються хмари, на північних горах йде дощ".
О, Ф'ям, благаю, не роби так :іржач:

Сьогодні щось гарне снилося. Не в тому сенсі, що приємне, а просто я уві сні була дуже спокійна, ніяких проблем взагалі. Почала просинатися - і думаю: ні, не буду, але прийшла мама та збудила.

Останнє редагування:
А мене знаєте що турбує ще від початку цієї війни? Я хвилююся, що квартирант, який жив в мене в комуналці, міг працювати на ****у. А може й зараз десь працює. Ніяких фактів немає, але є купа дрібничок, які склалися у мене в таку картину.
Мене стривожила сусідка по бабусиній квартирі. Вона ****, але я пам'ятаю її маму - Швондер у спідниці. Жах.

О, Ф'ям, благаю, не роби так :іржач:
:D
Почала просинатися - і думаю: ні, не буду, але прийшла мама та збудила.
А навіщо? Що вона хотіла від тебе? :)
Знаю одну маман, яка будила сина: ну піди поснідай, бо я вже приготувала, пока не прохололо - а потім можеш знов лягти :іржач:

• Це смішно!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу