Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ось вам завдання. Що ви думаете про цю картинку .
На мотузці для білизни сидять два птахи, які обговорюють, обурено розводячи крилами, все те, що бачать внизу.
- Куди світ котиться!
- Кіт в ванні! Риби в повітрі! Скоро нам літати буде ніде!

На мотузці для білизни сидять два птахи, які обговорюють, обурено розводячи крилами, все те, що бачать внизу.
- Куди світ котиться!
- Кіт в ванні! Риби в повітрі! Скоро нам літати буде ніде!
Ще дівчинка збентежина тим, що котам все можна .

А я міркую про Зеленського так: у нього і були всі ці якості (слухала інтерв"ю його друзів, казали, що він завжди непохитно і суворо відстоював інтереси своєї команди перед працедавцями :)), а тепер вони проявилися в інших умовах. Добре, вдало грає роль "президент країни, яка воює". Оскара можна давати.

Останнє редагування:
Останнє редагування:
А ось котів це зовсім не турбує :D
:угу:
До речі, я сьогодні встала рано, кішка ще спала під своєю ковдрою. Почувши мене, здивовано вилізла і була така смішна - заспано мружила очі, розпатлана.. :D Давно я не бачила невиспане коте! Це дуже нагадує невиспану людину :)
Через пару хвилин вона знов залізла під ковдру, не розгубилася! :D

Ще дівчинка збентежина тим, що котам все можна .
Ти нам погрожувала, що в тебе вдома купа мотлоху, який ти будеш закидати нам в тему :ги:
Лено, ти нам теж можеш щось закинути... Я знаю, ти теж щось в себе знайдеш :D

Хотів написати, що все моє вже давно в один рюкзак
Але згадав як ми їхали на бахмут, то вахтовку завантажили так що самим міста замало було)
Але ж по мірняку - рюкзак і все!)
Що везли?

До речі мені подобається як люди вміють подорожувати з одним рюкзаком. Закинули все найнеобхідніше і вперед! А тут же, трясця, цілий чемодан незрозуміло чого тягнеш за собою :D

Шановне панство! Мої коті лягли спати в одному гнізді. Це верна ознака що йде мороз! Все в ковдри!:кот:

Назад
Зверху Знизу