Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
в умовній Західній Європі по-батькові не є потрібним для ідентифікації особи в повсякденні.
може в них є нюанси зі свідоцтвом про народження.
але в іншому - вистачає Імені та Прізвища
В них свої закони. За нашим - треба, крім окремих випадків, ото коли іноземці...

:угу:
Воно дуже схоже на "мрії-мрії" :-)
Я думаю, керуе. І мій діагноз на початку, був вірним. Кожен живе як хрче, звичайно , але ненавиджу жорстокість і правила. Як би мені хтось якісь правила встановив ууууу......

Найбільш привертає увагу той факт, що у автора текста дикий жах, що жінка піде від нього. Від цього уся ця купа "вітієватих" запобіжних засобів :D

Мене завжди дивувало, чому просто не найти людину, яка буде з тобою просто так, тому що це їй подобається, а не тому, що ти її оплів купою ланцюгів.
Але ж якщо жінка на таке погодилася, то значить вона і справді хоче бути з ним. А у того, хто писав - страх втратити, але це як ревнощі, людина не владна над собою.
Крім того, там на меті є і збереження гармонії в сім'ї, хай і в такому авторитарному режимі.
Але то прикол, хоча б тому, що я не вірю, що Ч, який хоче будь-яким чином втримати Ж, вніс би такий пункт про кошти. Бо він добровільно відмовляється від того, чим її можна було б підкупити, а отже прив'язати.

Я думаю, керуе. І мій діагноз на початку, був вірним. Кожен живе як хрче, звичайно , але ненавиджу жорстокість і правила. Як би мені хтось якісь правила встановив ууууу......
Бо ти сама любиш керувати :D Мене теж дуже дратує, якщо хтось мною намагається керувати, взагалі цього не терплю, але то в нас такі характери :)

Але ж якщо жінка на таке погодилася, то значить вона і справді хоче бути з ним.
Або не має куди піти (не всі можуть, просто піти, з різних причин) Або вона взагалі не розуміє, що може бути інакше (жила наприклад з таким же батьком-душилою)

У мене таке враження від тексту склалося, що людина боїться
1) що пограбують
2) що ****у не дадуть
А ще стало смішно, що за такого розкладу і жінки буде менше грошей на гарний одяг та косметику і тому вона не буде зраджувати :D

Або не має куди піти (не всі можуть, просто піти, з різних причин) Або вона взагалі не розуміє, що може бути інакше (жила наприклад з таким же батьком-душилою)
якщо нема куди піти, то і правила не потрібні, все одно нікуди не подінеться :) Це хіба що як додатковий засіб тиску, мовляв ти підписала. Щоб взагалі не сміла пікнути. Але то вже справжній садист.

жила наприклад з таким же батьком-душилою)
Згадалося: cудовий процес "Брітні проти Спірс". :) (Тобто, Брітні Спірс проти свого батька). Звучить цікаво: немовби ім"я та прізвище посварилися між собою :D

якщо нема куди піти, то і правила не потрібні, все одно нікуди не подінеться :) Це хіба що як додатковий засіб тиску, мовляв ти підписала. Щоб взагалі не сміла пікнути. Але то вже справжній садист.
Мені ще цікаво, якщо жінка в ****і відмовила – це порушення правил. А якщо чоловік? Щось там про це нічого. А раптом утомився? А раптом футбол? По яйцях у провулку отримав? Тестостерон впав? Ось шо робить?:D

якщо нема куди піти, то і правила не потрібні, все одно нікуди не подінеться
Але ж це суперечить іншим умовам. Жінка ж працює і її доля в сімейному бюджеті ровно така ж, як чоловіча. Тобто, у неї достатньо грошей, щоб арендувати собі окреме житло і жити без цього душили :) Не можу зрозуміти хоч трохи: навіщо їй такий чоловік? :) Вона повністю себе забезпечує. А без нього вона може здихатися чортової купи проблем :D

Мені ще цікаво, якщо жінка в ****і відмовила – це порушення правил. А якщо чоловік? Щось там про це нічого. А раптом утомився? А раптом футбол? По яйцях у провулку отримав? Тестостерон впав? Ось шо робить?:D
На тому форумі це теж помітили і перекрутили ситуацію :-)

Хтось:
- Методи маніпуляцій у людей одні й ті самі, поки нових не винайшли. Чоловіки створюють комплекс провини, комплекси неповноцінності (невідповідність образу "справжньої жінки"), чоловічі приклади психологічного бою, ****уальний терор як засіб управління жінкою, відмова у ****і як інструмент дресирування, емоційне накручування, чоловіча істерика, психологічний пресинг (пиляння), маніпуляція - шантаж розлученням, трюки "у мене болить спина, я втомився, щось я сьогодні не в дусі" - (потрібне підкресліть).

я за байдикувати )))
Але ж це суперечить іншим умовам. Жінка ж працює і її доля в сімейному бюджеті ровно така ж, як чоловіча. Тобто, у неї достатньо грошей, щоб арендувати собі окреме житло і жити без цього душили :) Не можу зрозуміти хоч трохи: навіщо їй такий чоловік? :) Вона повністю себе забезпечує. А без нього вона може здихатися чортової купи проблем :D
саме так. Бо це написано по приколу :)

Бо це написано по приколу :)
:угу:
Ще можна зрозуміти, коли чоловік прагне повністю контролювати жінку, але ж і забезпечує її цілком сам. А тут - вона працює, вона ні в чому від нього не залежить, але навіщось ходить біля нього на цирлах! :іржач:

Назад
Зверху Знизу