Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Хіба ти не знаєш що Гаррі Поттер це Грицько Гончар?
Тепер знаю :D
А Вікуля зараз Маслюченко. :угу: :-) була Маслова.
Офіційно змінила прізвище? Мені теж приходила така ідея, але вже ніби відпустило. І ще ж є невеличка вірогідність, що можна заміж зібратися і тоді змінити, якщо в чоловіка буде українське :ги:
Хоча я оце зараз подумала - щось мені некомфортно з чужим прізвищем, своє вже рідне за скільки років, це як ім'я змінити. А от закінчення поміняти на -ко - то норм :)

А мені не дуже, що дітина моєї колишньої дружини має моє прізвище
Я хоч і норм з нею спілкуюсь зараз, але це ганьба!)
Не дуже зрозуміла. То не твоя дитина, але прізвище твоє?

Дуже подобається ава invisiblefox.

Тільки був сумнів, що за малюнок на грудях - тату, чи що. А на великій картинці видно, що це пролітає метелик.
d430136364233a9b8c70289e4fd36de3.jpg

Я взагалі виключаю зі свого життя таких людей. Вони проблемні, навіть якщо то жарт
Тому що таке довге простирадло? Я теж все не читала, навіть враховуючи гумористичну подачу. І навіть не уявляю як можна було потратити стільки часу на написання.
Але кожен розважається як вміє. Може то навіть не його текст, а звідкись узятий. Він просто може прикалуватися. Як ото в тебе свої приколи - про дівчат і т.і., в нього - такі :)

Є в такому ж стилі задзеркальна картина :) тільки тут "невидимі" (або видимі :) ) тигреня і лисеня.

c470a5c0d7ae93881c28b7079f408f5f.jpg

Дитина не моя
Вона залишилась з моїм прізвищем, та як мати одиначка дала моє
А по-батькові не твоє?
Взагалі-то можна вважати його "однопрізвищником" )))) воно ж в тебе не в єдиного на весь світ :)

Може то навіть не його текст
Найбільш привертає увагу той факт, що у автора текста дикий жах, що жінка піде від нього. Від цього уся ця купа "вітієватих" запобіжних засобів :D

Мене завжди дивувало, чому просто не найти людину, яка буде з тобою просто так, тому що це їй подобається, а не тому, що ти її оплів купою ланцюгів.

Втім, це таке ж ні чого не приводяще питання, як і те, "нафіга хйлу Україна, яка його не хоче".

Я хз як там по батькові. Можливо ніяк. Мати одиначки начебто мають право не давати по батькові
Але хз
Як так? Тобто людина може жити без по-батькові? :eyecrazy:
Агов, хтось чув про таке?
Піду погуглю.

Назад
Зверху Знизу