Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Звідки Айвенго дізнався що там зараз нього? Мені термінова треба перевірити які у мене відносини з планетами :D
Питаю в тебе, бо від нього хтозна чи дочекаєшся прямої відповіді :ги:
Цікавинка

По першому він ішов у Зеленського. І ким він став. Абсолютно іншою людиною. Хто любить буквальні приклади з життя. Сатурн його розібрав і знов зібрав, додав йому суворості, невідворотності у відповідальних рішеннях, викував нові якості.
А я міркую про Зеленського так: у нього і були всі ці якості (слухала інтерв"ю його друзів, казали, що він завжди непохитно і суворо відстоював інтереси своєї команди перед працедавцями :)), а тепер вони проявилися в інших умовах. Добре, вдало грає роль "президент країни, яка воює". Оскара можна давати.

Так, це наша планета і нам вона шкодити сильно не повинна. Так, хіба що з боків попідкусює. :зуби:
Насправді шкодити ніхто нікому не збирається. А виховувати це так. Поки будуть виховувати покращену версію тебе, ти можеш трохи підофігіти.

Як от зараз виховують покращену версію нашої країни.

Стрільців побільшало в темі.
ААААА!!! Рятуйте!!! Скорпи на в небезпеці!!! :іржач:

Ти хто за гороскопом?
Стрільці це супер. Надійні. Хоча може то в мене упереджене сприйняття Стрільців, бо у мене Луна в Стрільці - тому вони мені здаються такими лапуськами :-)

А я міркую про Зеленського так: у нього і були всі ці якості
Були так були. Тепер отримали новий імпульс. Ким він був раніше він уже не буде. Ну і 7 березня Сатурн виходить з його першого дому. Це значить що основні його випробування позаду, а значить і його країни.

Назад
Зверху Знизу