Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
У тебе є тригон Сонце-Юпітер, Сонце-Уран. Пропасти не дадуть.
Я в курсі що пропасти не дадуть. Навіть при всьому бажанні не дадуть попасти в місця де багато часто стріляють. Це уже перевірено. Юпітер не дає на це згоду. Значить призначено проживати досвід іншим способом.

Сатурн завжди обмежує - в будь-якому Домі. Особисто мені не здається, що проходження Сатурна по 12-му Дому - найгірше. Можна подумати, що його проходження по Дому особистості - першому - ліпше. :незрозумію:
По першому він ішов у Зеленського. І ким він став. Абсолютно іншою людиною. Хто любить буквальні приклади з життя. Сатурн його розібрав і знов зібрав, додав йому суворості, невідворотності у відповідальних рішеннях, викував нові якості. Це завжди на користь. Інша справа переживе людина це чи ні. Чи ще рано.

То що робить той Плутон?
Тисне, чавить! Це бог підземелля. Тож на його "совісті" землетруси, війни, катаклізми, мафія там усіляка, але це й правоохоронні органи, влада. Все, що може в житті людей бути нав"язане. Наприклад, на бізнесмена наїхали рекетири. Чи навпаки державна податкова. (однаково небезпечно :))
А як там у мене справи з Плутоном? :D Втім, це ж трошки наша планета так? Тож мабуть не стане нам дуже шкодити? :ги:
Так, це наша планета і нам вона шкодити сильно не повинна. Так, хіба що з боків попідкусює. :зуби:

Тисне, чавить! Це бог підземелля. Тож на його "совісті" землетруси, війни, катаклізми, мафія там усіляка, але це й правоохоронні органи, влада. Все, що може в житті людей бути нав"язане. Наприклад, на бізнесмена наїхали рекетири. Чи навпаки державна податкова. (однаково небезпечно :))

Так, це наша планета і нам вона шкодити сильно не повинна. Так, хіба що з боків попідкусює. :зуби:
А можна бажати планету чиємусь дому?
Як кажуть мир вашому дому.

Звідки Айвенго дізнався що там зараз у нього? Мені термінова треба перевірити які у мене відносини з планетами :D
Питаю в тебе, бо від нього хтозна чи дочекаєшся прямої відповіді :ги:

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу