Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
При чому тут дала, до шлюбу? Ну те, що перевіряти якість ****у треба, то погоджуюсь .
До речі запитувала у своєї ліванської подруги, як у них із цим.
Вона сказала, що якщо після весілля чоловік не підходить, можна розлучитися, а можна далі з ним жити. Напевно чоловікові прикро, якщо після весілля розлучення. Усім зрозуміла причина.

З каблуків зійшла? :))
Получається, що так )) нема де тут розвернутися. То я згадала свій пост, що ми всі тут ось нещодавно були 18-річними високими блондинками ))
Але мабуть воно не дуже у вірші зрозуміло :)

До речі запитувала у своєї ліванської подруги, як у них із цим.
Вона сказала, що якщо після весілля чоловік не підходить, можна розлучитися, а можна далі з ним жити. Напевно чоловікові прикро, якщо після весілля розлучення. Усім зрозуміла причина.
А якщо жінка не влаштовує?

Той здоровий амбал до речі одружений і в моєї цукерочки нічого з ним не було і бути не могло!
Так що я взагалі хожу ***** колесом та расправив крила)
Хіба що від прибиральниці тіпає вже. Вона закрила курилку і на всіх громко ****ить))
Правильно, нічого курити перед побаченням. Потім із рота смердить. А дівчинці терпіти.
І взагалі ваші серця береже від інфаркту

Той здоровий амбал до речі одружений і в моєї цукерочки нічого з ним не було і бути не могло!
Так що я взагалі хожу ***** колесом та расправив крила)
Хіба що від прибиральниці тіпає вже. Вона закрила курилку і на всіх громко ****ить))
Я спочатку подумала, що ти і на прибиральницю оком накинув )))

"То я згадала свій пост, що ми всі тут ось нещодавно були 18-річними високими блондинками ))"

Для Вашого чоловіка Ви завжди будете тою, яку Він бачив коли Вас зустрів вперше. Не переймайтеся.
А для інших - лайтрум чи фотошоп зроблять роботу
Та я не переймаюся, мені жарт треба у формат втулити :D
Можна мати другу офіційну дружину.
А!.. Та розлучитися дешевше :D

Поки ходила в магазин, пиріжок закалампоцала )) щоправда вся думка у форматі не вмістилася :)

була я гарна та висока
білявка від природи та
вже сім років пройшло тож зараз
шатенка метир п'ятдесят
© Іронія
Я хотіла зробити пончики но мене вистачило на оладки:D

прибирання - це вирішення абсолютно всіх питань життя, смерті та вічності:

тобі нудно - йди поприбирай,
тобі сумно - йди поприбирай,
тобі весело - а шо тобі весело, коли в хаті такий ****!???
Це з якого покоління вірш?

У такому ніколи не копаюся. Або я приймаю людину, або ні.
Про мене взагалі часто кажуть, що я байдужа, дехто вважає самовпевненою. Насправді ні те, ні інше не правда.
Я не заважаю чоловікові біля мене бути самим собою. Ось і все. Не прагну перетягнути його увагу повністю на себе. Бути центром чийогось життя мене стомлює. Не чекаю чудес. Мене влаштовує займати тільки якусь частину життя в житті іншої людини поряд з її бажаннями займатися спортом, їздити на риболовлю, ходити в лазню, тощо...
Та ні. Не в тому сенс. Ну чи збігаються цінності. Може для нього норма, мати коханок, бити жінок ..... може не хоче дітей. Жінки мають інтуїцію, це не просто так. Вона складена з всих деталей, що жінка підмітив раніше і перевірила, склала в одне ціле. То ти ж спостерігала за його поведінкою . А те, про що ти казала, то гарна звичка в відносинах. Так і повинно бути.

Назад
Зверху Знизу