Статус: Офлайн
Повідом.: 87895
Повідом.: 87895
З якого боку?А ну як відкусить?![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
З якого боку?А ну як відкусить?![]()
У казенному...А в 12-му домі - то погано?
А в якому найгірше?
Та я ж у селі. Нема тут ****-шопу. Дубець є, вила є... Є коза. БодаєтьсяТа щож такоє
Ти що в ****шопі не була ніколи ?)
Не переймайся. В мене все є)

Та, про нього. Там теж рожеве. Я ж його перекладала, застопорилося, бо кілька слів не змогла перекласти, так щоб влучно. Треба взятися. Якщо що, то може всім гуртом підберемоЯке саме? Я вчора Зюкіна згадувала![]()

Значить перспективний напрям для відкриття бізнесу.Та я ж у селі. Нема тут ****-шопу.
І мені так здалосяПобачила в темі Обстріли таку картинку (взагалі-то це відео). І спочатку здалося, що це голова дівчини у віночку
![]()

До мами втекла.Ти впо, чи завди в селі жила ?
Та зараз онлайн шо хочеш можна замовити. Нашо той магазин.Значить перспективний напрям для відкриття бізнесу.
А я відразу там торт узріла. Ну як тепер спати лягати....І мені так здалося
До мами втекла.
Замріяною?А я відразу там торт узріла. Ну як тепер спати лягати....
З думками про тортЗамріяною?
. Ну чого я так обожнюю солодке ....Страпони з огірків та опудала з соломи та лози типу?Значить перспективний напрям для відкриття бізнесу.
Ану, що в тебе є, розповідай...Не переймайся. В мене все є)
Ну воно ж зручніше піти подивитися товар, помацати, що до чого.Та зараз онлайн шо хочеш можна замовити. Нашо той магазин.
Ну да, пожужжатиНу воно ж зручніше піти подивитися товар, помацати, що до чого.

Ох, кумасю, сама козака люблю...З думками про торт. Ну чого я так обожнюю солодке ....

"Зенко та Зінька пасуть козу..."Та я ж у селі. Нема тут ****-шопу. Дубець є, вила є... Є коза. Бодається![]()
ПримірятиНу воно ж зручніше піти подивитися товар, помацати, що до чого.