Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Пости російкою буду видаляти. Я дуже вдячна захисникам нашої країни, але в цій темі спілкуються українською.
P.S. А хто тут відьма і так вже має бути зрозуміло :)
До речі, мене проінформували, що Шурик запропонував назву "старі клуші".
Шурик, я це запам'ятаю.

Останнє редагування:
Пости російкою буду видаляти. Я дуже вдячна захисникам нашої країни, але в цій темі спілкуються українською.
P.S. А хто тут відьма і так вже має бути зрозуміло :)
До речі, мене проінформували, що Шурик запропонував назву "старі клуші".
Шурик, я це запам'ятаю.
Та ну. Хто тут старий . Взагалі жінки не старіють.

Ось и я, вилаялася та пішла собі каву варити:кава:
А мы з сестрою повезли доньок на малювання, гуляли містом і пили каву. Смерділо гарью .... від прильоту . Це дивне відчуття . Але це переоцінка цінностей життя. Вона дуже жорстока .... але вона е . Морозне місто , перемішане ніжною красою і побитими вулицями, наче мати, з розтрощеними крилами, прихистила своїх дітей . Краса, страшна сила, це актуально на сьогодні .

Вибачте, але це вже занадто.
Спробуйте уявити бійця Кракена, шо раптово вирішив тут поспілкуватись.
Або харків'янина, який на нулі зараз.
Та уявила. Як бійцю - велика подяка. Але чому б йому не писати українською? Ось так зробимо виключення для бійців, потім для волонтерів, потім для тих, в кого нема українською розкладки плюс ті, хто не може писати, бо розуміє, але не володіє. Ще хтось скаже: а чому їм можна, а мені ні?. І не зчуєшся як все знов заполонить руzька.
Ні, в мене принципова позиція - тут спілкуються українською. І це теж своєрідна боротьба - на мовному фронті.
Якби ще в нього було дійсно важливе питання.. А то спитати хто тут відьми... Гадаю, без такої інфи можна обійтися.

Ооооо, так тут тупой принцип с удалением постов??? Ну ок.
Це знаешь. Типу дит садок. Сидить одна группа а навпроти інша . Пробігла та інша группа , позасипала очі піском, плюнула і втекла. Диву даюсь, а дорослі люди наче б то . Смішно навіть . А ты взагалі наче нормальний був, злилася з цими клушами з пластиковими коронами.

Назад
Зверху Знизу