Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Нічний дожор! :їжа:

(підсумок попередніх повідомлень)

Оте кругле жовте? Я подумала, що картопля :D
То картопля.
Це ми робили, коли був хороший мінус. Картопля, копчене сало, овочі, зверху сир, який плавиться. Сьогодні зроблю фото. Зараз майже весна, буде легший продуктовий набір. Більше овочів.
Дуже смачно на вигляд :)
А шо воно таке та як його готувати?
Це швейцарська традиція.
Навіть не їжа, а проведення часу.
Усі збираються за столом, ставлять цей прилад, усередині якого гриль.
Кожен робить собі таку мінісковорідку з овочами і кладе зверху товсті шматки сиру. І потім сковорідку потрібно поставити всередину. Сир розтікається, запікається на грилі.
І так кілька годин. Аналог традиції їсти фондю.
Треба сказати, що швейцарські сири неймовірно жирні. Іноді як шматок масла.
При цьому швейцарці здебільшого не просто худі, а підсушені. А цей жирний сир їдять постійно. І хліб.
Це або гени, або свіже повітря, хороша вода, відсутність стресу і піші прогулянки.

Так готують у Швейцарії барбекю під час прогулянок у горах. Є такі місця. Дуже чисто навколо. Ні сміття, ні паперу. Мінімально помітна присутність людини.

І надумала я спекти... (от як надумала, так одразу й полізла шукати як буде українською "лепешка". Корж - це ж зовсім не те. Найбільше мені сподобалося балабушка :) )
Балабушка ок. Все одно більше варіантів немає.

Я колись із півроку пекла хліб на заквасці, а потім поїхала у відпустку, після цього нову закваску так і не зробила.
Закваску треба було залишити, поки відпустка вона б добряче проквасилась.

При цьому швейцарці здебільшого не просто худі, а підсушені. А цей жирний сир їдять постійно. І хліб.
Це або гени, або свіже повітря, хороша вода, відсутність стресу і піші прогулянки.
Потому что вес и жир люди набирают не от жирной пищи.
Кето основано на потребление качественных жиров, вместо углеводов.

Ну не жирніший же 50%, по стандарту.
Головне шоб на Мівіну з майонезом не налягали.

Назад
Зверху Знизу