Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

  • Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Нічний дожор! :їжа:

(підсумок попередніх повідомлень)
 
Оте кругле жовте? Я подумала, що картопля :D
То картопля.
Це ми робили, коли був хороший мінус. Картопля, копчене сало, овочі, зверху сир, який плавиться. Сьогодні зроблю фото. Зараз майже весна, буде легший продуктовий набір. Більше овочів.
Дуже смачно на вигляд :)
А шо воно таке та як його готувати?
Це швейцарська традиція.
Навіть не їжа, а проведення часу.
Усі збираються за столом, ставлять цей прилад, усередині якого гриль.
Кожен робить собі таку мінісковорідку з овочами і кладе зверху товсті шматки сиру. І потім сковорідку потрібно поставити всередину. Сир розтікається, запікається на грилі.
І так кілька годин. Аналог традиції їсти фондю.
Треба сказати, що швейцарські сири неймовірно жирні. Іноді як шматок масла.
При цьому швейцарці здебільшого не просто худі, а підсушені. А цей жирний сир їдять постійно. І хліб.
Це або гени, або свіже повітря, хороша вода, відсутність стресу і піші прогулянки.
 
Так готують у Швейцарії барбекю під час прогулянок у горах. Є такі місця. Дуже чисто навколо. Ні сміття, ні паперу. Мінімально помітна присутність людини.
 
І надумала я спекти... (от як надумала, так одразу й полізла шукати як буде українською "лепешка". Корж - це ж зовсім не те. Найбільше мені сподобалося балабушка :) )
Балабушка ок. Все одно більше варіантів немає.
 
Я колись із півроку пекла хліб на заквасці, а потім поїхала у відпустку, після цього нову закваску так і не зробила.
Закваску треба було залишити, поки відпустка вона б добряче проквасилась.
 
Треба сказати, що швейцарські сири неймовірно жирні. Іноді як шматок масла.
При цьому швейцарці здебільшого не просто худі, а підсушені. А цей жирний сир їдять постійно. І хліб.
Це або гени, або свіже повітря, хороша вода, відсутність стресу і піші прогулянки.
Потому что вес и жир люди набирают не от жирной пищи.
Кето основано на потребление качественных жиров, вместо углеводов.
 
Треба сказати, що швейцарські сири неймовірно жирні. Іноді як шматок масла.
При цьому швейцарці здебільшого не просто худі, а підсушені. А цей жирний сир їдять постійно. І хліб.
Це або гени, або свіже повітря, хороша вода, відсутність стресу і піші прогулянки.
Ну не жирніший же 50%, по стандарту.
Головне шоб на Мівіну з майонезом не налягали.
 
Назад
Зверху Знизу