Оте кругле жовте? Я подумала, що картопля
То картопля.
Це ми робили, коли був хороший мінус. Картопля, копчене сало, овочі, зверху сир, який плавиться. Сьогодні зроблю фото. Зараз майже весна, буде легший продуктовий набір. Більше овочів.
Дуже смачно на вигляд

А шо воно таке та як його готувати?
Це швейцарська традиція.
Навіть не їжа, а проведення часу.
Усі збираються за столом, ставлять цей прилад, усередині якого гриль.
Кожен робить собі таку мінісковорідку з овочами і кладе зверху товсті шматки сиру. І потім сковорідку потрібно поставити всередину. Сир розтікається, запікається на грилі.
І так кілька годин. Аналог традиції їсти фондю.
Треба сказати, що швейцарські сири неймовірно жирні. Іноді як шматок масла.
При цьому швейцарці здебільшого не просто худі, а підсушені. А цей жирний сир їдять постійно. І хліб.
Це або гени, або свіже повітря, хороша вода, відсутність стресу і піші прогулянки.