Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Так норм?
До речі, це мережа книгарень, в Києві теж є. Фото книгарень обожнюю, як і фото кав"ярень :кава: :любов:

2b71e292f3ebc1a6a4e959bec3059586.jpg

Останнє редагування:
Хаотичні розмови про все і ні про що, спонтанні бої без правил - Жіночий Форум як не як.
Ти хочеш сказати, що у чоловіків є якісь особливі правила і ви їх дотримуєтесь? :) А бачу, як Ч. "мочать" один одного, зазвичай просто матами і звинуваченнями в нетрадиційній ****уальній орієнтації. Це вкладається в "правила"?

Так норм?
До речі, це мережа книгарень, в Києві теж є. Фото книгарень обожнюю, як і фото кав"ярень :кава: :любов:

2b71e292f3ebc1a6a4e959bec3059586.jpg
Я пам'ятаю бібліотеку Короленко, то їздити туди полюбляла . Я ж вчитель зар. літ. То прочитала багато всякого. То тільки на папері я ...

та звичним скреготом трамвая на повороті, який завжди чути там. Звуком, до якого я звикла з самого дитинства.
У моєї бабусі була квартира на одній із центральних вулиць і там завжди було чути звук тролейбусів. Теж для мене "звук дитинства". Машини, тролейбуси. Потім вони переїхали в тихіший район і звуки жвавої проїжджої дороги зникли. Я навіть шкодувала :)

Ти хочеш сказати, що у чоловіків є якісь особливі правила і ви їх дотримуєтесь? :) А бачу, як Ч. "мочать" один одного, зазвичай просто матами і звинуваченнями в нетрадиційній ****уальній орієнтації. Це вкладається в "правила"?
На то ж вони грубі необтесані варвари - мужики. Ти хочеш шоб жіночки були на них схожі?

Я ж вчитель зар. літ. То прочитала багато всякого.
:клас:

Я одного разу настільки збожеволіла, що прочитала "Розенкранц та Гільденстерн мерві". :D Вважаю, що це найнечитабельнiша книжка з усіх можливих :D Навіть "Замок" Кафки і той простіше.

378375138.jpg

:) Маю питання до усіх в треді:

"оладьи из икры сазана" ... ?

Хтось, колись, якось - таке готував? :) Чи то я надто не гурман до такого?
оо это просто сказка! я про вкуснятину. икра щуки уже тоже будет зернистая.время подходит

Ніколи зі мною такого не було! :смайл з пательнею: :D

І чим ікра сазана відрізняється від ікри товстолобика, коропа, ляща, карася?

Провела нещодавно кулінарний експеримент. У тісто для печива, яке смажать на сковорідці, ото фігурне таке, додала багато горіхів, м'ятих качалкою. Дуже багато. І коли смажила, з одного боку тісто присипала цукром. У результаті получилося смачне горіхове печиво, з солодкою скоринкою :жую:🍪

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу