Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Фьям, справа не в німцях та Німеччині. Це просто приклад. Справа в рускіх і раше, до яких ми та наші діти будуть ставитися як наші бабусі та дідусі до німців після тієї війни. Мені здається, Тірхен саме це мала на увазі.
А мені здається, Тірхен саме про німців..

Але, звичайно, ця нова проблема має місце. Вона так само погано вирішується, як і попередня. :(

Фьям, справа не в німцях та Німеччині. Це просто приклад. Справа в рускіх і раше, до яких ми та наші діти будуть ставитися як наші бабусі та дідусі до німців після тієї війни. Мені здається, Тірхен саме це мала на увазі.
Та далеко за прикладом ходити не треба - пацани у дворі грають, двоє женуть третього з криками "****ст! ****ст!"
Я рада, що пройшла курс історії німецькою мовою. І подивилася на ситуацію з їхнього боку.
На багато речей подивилася під іншим кутом. А в деяких своїх переконаннях переконалася ще раз.
Була й тема мови в нас.
Почула історії живих людей.
І я рада, що якщо буде потрібно, зможу написати про особистий досвід і знання.
А не міркувати ніколи не бувавши в країні і не спілкуючись з іншою стороною.
Темою мови дуже легко керувати і маніпулювати людьми. Кожен сам має зрозуміти ведучий він чи той кого ведуть.

Ще ось що зрозуміла з численних історичних передач: ті німці, які були за гітлера, аж ніяк не покаялися, не змінили своєї думки. Так само, як злочинці не каються за злочин, а лише шкодують, що попалися.

(Так само ті, хто був за сталіна, жодним чином не визнали його злочини, назавжди залишилися сталіністами)

Покаялися лише діти-онуки тих ******ів.

Мабуть, із нинішніми ****стами буде те саме. Так само, як концтабори не справили враження на шанувальників гітлера, так і свідчення злочинів проти людяності нинішніх ****стів не вразять населення.

В жодної країн

В жодній країні світу не вилучають книги за ознакою мови. Бо це дикунство.
Вилучають лише те, що має ознаки політичної ворожої пропаганди .
Російська мова не є власністю режиму Путіна і його творінням.
В Україні є державна мова і є мови національних меншин. Які теж мають право користуватися у особистому житті зручною мовою і контентом який на цій мові існує.
В 2 світової загинуло здається 60 мільйонів людей. Але ніхто і ніколи не вводив заборону на німецьку мову і культуру.
русню з їх мовою треба гнати з України

А не міркувати ніколи не бувавши в країні і не спілкуючись з іншою стороною
У мене є враження, ніби я "поспілкувалася" з іншою стороною, коли нещодавно прочитала "Жінка в Берлині", щоденник молодої жінки під час захоплення "русскімі" Берлину, з квітня 1945 по червень.

Вона описує своїх сусідів, знайомих.
Це така ж аморфна маса, як і зараз більшість росіян (мені здається). Коли гітлер перемагав, кричали "ура і в повітря чепчики кидали", а коли програв, то рипіли на нього зубами "до чого він нас довів". Тут треба серйозно замислитись - а ми б не раділи, якби наша, саме наша країна десь там чогось завоювала? :( Чи можемо ми однозначно сказати: ні, ми не такі, ми якісь інші - при тому, що в історії людства завжди вважалося крутим щось завойовувати? :хмммм:

У мене є враження, ніби я "поспілкувалася" з іншою стороною, коли нещодавно прочитала "Жінка в Берлині", щоденник молодої жінки під час захоплення "русскімі" Берлину, з квітня 1945 по червень.

Вона описує своїх сусідів, знайомих.
Це така ж аморфна маса, як і зараз більшість росіян (мені здається). Коли гітлер перемагав, кричали "ура і в повітря чепчики кидали", а коли програв, то рипіли на нього зубами "до чого він нас довів". Тут треба серйозно замислитись - а ми б не раділи, якби наша, саме наша країна десь там чогось завоювала? :( Чи можемо ми однозначно сказати: ні, ми не такі, ми якісь інші - при тому, що в історії людства завжди вважалося крутим щось завойовувати? :хмммм:
Ти читала про польських офіцерів у Старобільську?

Десь так.
В 1942 бабці мої від німців ховались, рядились в лахи, обличчя ховали, в поля тікали. В 2022 приблизно те саме робили їх правнучки.
Історія дивовижно повторюється. :( Коли ж настане кінець війнам? :( Після минулої казали: це була остання велика війна. Вірили в це. :хмммм:

Ага. Щось там ще було про мої ляжки. Теж спокою не дають? Так я ж не в Німеччині, котику. Мене завтра може вб'є ракета. А так хоч чогось в житті досягла - ногами посвітила на такому поважному ресурсі.
А що там було про дітей, які безвідповідальні матусі тримають в Україні? На їх фоні ти така молодець, врятувала дитину. А ми, ну такі, що вдієш.
А що там було про касира атб? Ти принизила людину цим.

І ніколи не була я в Німеччині, і буду міркувати надалі. Так що читай.
Іронія закрий вуха.
Можна будь ласка сюди цитату про безвідповідальних матерів.
Або ти ****..ш.

Ти читала про польських офіцерів у Старобільську?
Так.
Сталін за масштабами злочинів нічим не гірше/ліпше гітлера, це відомо. А як усіх в"язнів в тюрмах розстрілювали при наближенні німецької армії - а там же були 80% політв"язнів, а не злочинців.

Назад
Зверху Знизу