Статус: Офлайн
Повідом.: 45655
Повідом.: 45655
ДобриРаноГ-шоТууД?)
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та наче б то вечер вже , ні?ДобриРаноГ-шоТууД?)
Тємно,якЗ ранкУ.Та наче б то вечер вже , ні?
Можливо. Але то ніч.Тємно,якЗ ранкУ.
Хто це і шо це - загадка.Почала слухати Брусницина "Времени нет" вдруге, бо колись в університеті читала.
Не можу сказати щодо проекту, та інших слів з нового правопису, а от автентичний - це дійсно легше вимовляти ніж аутентичний. Тож тут я із задоволенням перейшлаДо речі .
Кому подобається як зараз звучить слово "проект "?? Зараз вже проЄкт. ПроЄЄкт
Ти уже переходила, потім набридло і знов перейшла. Це тут якийсь флешмоб тимчасовий.Не можу сказати щодо проекту, та інших слів з нового правопису, а от автентичний - це дійсно легше вимовляти ніж аутентичний. Тож тут я із задоволенням перейшла![]()
Саме зараз я писала про слово автентичний.Ти уже переходила, потім набридло і знов перейшла. Це тут якийсь флешмоб тимчасовий.
Про мужика у якого пухлина мозку булаХто це і шо це - загадка.
Мені теж трапилося нещодавно. Але я не пам'ятаю яке, мабуть цеЯ взнала нове слово - скерування (направлення).
Скерування до сімейного лікаря, наприклад.
А в мене біда з концентрацією останнім часомМені теж трапилося нещодавно. Але я не пам'ятаю яке, мабуть цеБо йшлося саме про заміну слова "направлення" до лікаря. Але пам'ять останнім часом... 🙄
Шура, що ви постійно святкуєте?С.пРазнікоМ)!
СріПнімДнєєМ)).
МаслоЗ'їли - дєньП.ройшов).Шура, що ви постійно святкуєте?
Шура, ви пошкодите печінку!МаслоЗ'їли - дєньП.ройшов).
А мені навпаки як кажуть " проєкт" , то відразу моторошно . Жах як звучить. Краще як було проЕкт.Не можу сказати щодо проекту, та інших слів з нового правопису, а от автентичний - це дійсно легше вимовляти ніж аутентичний. Тож тут я із задоволенням перейшла
Насправді - це просто незвично. Ось щойно промовила вголос обидва варіанти - проєкт вимовляється легше.
А нещодавно трапився цікавий допис Забужко щодо інфінітивів. Ота члениня, над якою усі зараз сміються, колись це було звичайне слово, нікому смішно не було. Справа звички.
просто напомнюА мені навпаки як кажуть " проєкт" , то відразу моторошно .
😂😂😂 Помнюююю. Долбоорі ідуть