Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ну, ось. Але більше я за це не братимуся.
Мабуть )) Переглянути вкладення 13218202
усім привіт :квіточка:

я навіть бачу назву цієї супер картини
воно русизмом, але переклад горбатий, нафіга калічити

ЕСЛИ ГДЕТО УБЫВАЕТ - ЗНАЧИТ ГДЕТО ПРИБЫВАЕТ

Дівчата, я тільки що влаштувала мовний скандал. Це піпєц яка я зла.
Аптека.
Дитячі книги російською, Чуковський російською.
Кажу - це що?
Вона - ну раз закупили, то не викидати ж їх нам.
Йо майо...
Перестаньте лаятись російськими словами. :мораль:

усім привіт :квіточка:

я навіть бачу назву цієї супер картини
воно русизмом, але переклад горбатий, нафіга калічити

ЕСЛИ ГДЕТО УБЫВАЕТ - ЗНАЧИТ ГДЕТО ПРИБЫВАЕТ

А як ти там таке побачив? Це через червоно-чорні кулі? ))

Ну, ще одну картинку покажу - і все. Просто мені тут кольори подобаються. Взагалі більшість з тих, що показує Гугл (а вони мабуть так само робилися у додатках), і ті, що я робила - всі занадто багато кольорові та яскраві. Мені це нервує систему ))))) Треба буде спробувати якісь спокійні кольори.

Ну, ще одну картинку покажу - і все. Просто мені тут кольори подобаються. Взагалі більшість з тих, що показує Гугл (а вони мабуть так само робилися у додатках), і ті, що я робила - всі занадто багато кольорові та яскраві. Мені це нервує систему ))))) Треба буде спробувати якісь спокійні кольори.
Гарна, схожа на в'язану подушку на стілець:любов:

Добрий вечір. А я сьогодні під звуки вибухів гуляла в дворі і слухала" Сойчине крило" Франка , така крута розповідь , як я люблю . Ще дочитую Кафку на пляжі і подивилась на Netflix фильм "Wonder "теж супер . Ще читаю книжку "Алхімія общения" і "Быть жертвой больше не выгодно" чогось потянуло в бік психології. Не знаю, як все одночасно вкладаеться в голові, та мені подобаеться. :D

От думаю, чому Харків перейшов на російську? Може від страху люди спілкуються мовою на якій думають? Бо все ж страшнувато бувае інколи.

Перепрошую.
Мій подив був максимальним.
Бо це містечко, де скрізь прохання до клієнтів (а подекуди і принципова позиція) говорити українською.
І така оказія)
Ви у Львові? Та це суржик там повсюди, як в якомусь Бердичеві. Давно уже. І при цьому свідомо. Поробуй скажи шо суржик, так ще не поймуть чого ти до них придовбався.

Здивувалася, що у Франка було слово " Празднічний "начебто ж "святковий " треба. Може діло в Автобіографії , треба перечитати. Підписалися в tik tok на даму, яка вчитель Української, то ми стільки русизмів використовуемо, капець. А от лайки Українською, то любов :D:yahoo:

Дівчата, я тільки що влаштувала мовний скандал. Це піпєц яка я зла.
Аптека.
Дитячі книги російською, Чуковський російською.
Кажу - це що?
Вона - ну раз закупили, то не викидати ж їх нам.
Йо майо...
Книжки в аптеці продають? Мабуть, відстав я від життя...:незрозумію:

Цей вусатий схожий на збоченця.
Тобі невідомий цей актор, Джонатан Ріс-Майєрс? Не дуже відомий, так.. Ось по цьому фільму він відомий широкому колу глядачів:
image.jpg

Прикольна задумка: "Американська трагедія" в умовах великого тенісу :ги:

Тут його дуже "пригладили, напомадили" і він виглядає безневинно. А взагалі режисери використовують його природно зверхній вираз обличчя :-)

Добрий вечір. А я сьогодні під звуки вибухів гуляла в дворі і слухала" Сойчине крило" Франка , така крута розповідь , як я люблю . Ще дочитую Кафку на пляжі і подивилась на Netflix фильм "Wonder "теж супер . Ще читаю книжку "Алхімія общения" і "Быть жертвой больше не выгодно" чогось потянуло в бік психології. Не знаю, як все одночасно вкладаеться в голові, та мені подобаеться. :D
Теж люблю читати і дивитися кілька різних книжок і фільмів одразу. :пиво: Вкладається :угу: :ги:

Назад
Зверху Знизу