Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я ще оленів на подарунки змайструвала. Товстих :D
Хотіла робити гнома та купила тканину, так і лежить ... в смужки, цятки та квіточки . Був би класний гном, мабуть. Я фанат гномів .

"Воїн світла": мережу приголомшив національний костюм українки для конкурсу "Міс Всесвіт-2022"

22.jpg

Ось до цього коменту приєднуюся обома руками:
Наталія Герега:
"Класний задум , костюм супер, можна ще би на манжетах вишивку українську якось гарно добавити: можливо навіть чергування блакитних і жовто-золотистих тризубів… Вишивки десь хочеться української у цьому образі".

"Воїн світла": мережу приголомшив національний костюм українки для конкурсу "Міс Всесвіт-2022"

22.jpg

Ось до цього коменту приєднуюся обома руками:
Наталія Герега:
"Класний задум , костюм супер, можна ще би на манжетах вишивку українську якось гарно добавити: можливо навіть чергування блакитних і жовто-золотистих тризубів… Вишивки десь хочеться української у цьому образі".
Хотіла колись теж запостити його. Не пам'ятаю чому не зробила цього. Ставлення в мене до цього образу неоднозначне. Перше було : вау! Але при детальному розгляді... Загалом надто епатажно і трохи дратують чохли на крилах, якісь вони там недоречні, ще й крила стискають.
А крім того, в інеті ще є багато різних фоток і мені не подобається вираз обличчя моделі, як на мене, цей образ не для неї. Це просто красуня на подіумі, але не довершений образ янгола-захисника, чи кого там хотіли з неї зробити. Але загалом - так: несподівано, своєчасно і цікаво.

Останнє редагування:
Хіба це не 3d графіка?
До чого ми докотилися, тепер не розрізнити де справжня людина, а де штучне зображення 🙄

"Модель із Чернігова Вікторія Апанасенко у січні наступного року вирушить до США, щоб представити нашу країну на одному з найпрестижніших конкурсів краси "Міс Всесвіт". Національний комітет "Міс Україна Всесвіт" вже презентував розкішний національний костюм, у якому дівчина вийде на подіум.
Патріотичне вбрання отримало назву "Воїн Світла". Його створила для Вікторії знаменита українська дизайнерка Леся Патока, яка раніше розробляла концертні образи для Onuka, Джамали, Бумбокс, Pianoбой, Сергія Бабкіна, Олі Полякової та інших."

мені не подобається вираз обличчя моделі, як на мене, цей образ не для неї. Це просто красуня на подіумі, але не довершений образ янгола-захисника
Згодна. Вираз обличчя зовсім "не в образі" :угу: Мене зацікавило її вбрання.

Загалом надто епатажно і трохи дратують чохли на крилах, якісь вони там недоречні, ще й крила стискають.
А мені норм, бо це ж нормально: коли щось не потрібне прямо зараз, воно в чохлі. За потребою дістається :-)
Ще мені ці "чохли" нагадали покров. Ну, той самий, що 14 жовтня святкується :)

Назад
Зверху Знизу