Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Це вишивала Городська ласка. Вишивка з сайту менш якісна, тому ця :) Переглянути вкладення 13217441
Ого. Дуже гарно. Я не вмію зовсім шити. Мені навіть ґудзики чоловік прошивае . А купив мені сьогодні розмальовки. Ось думаю, що з кольорами не так

В мене є підозра, що ця тканина насправді біла, але її пофарбували там де потрібно
Думала про це, але навряд чи я зможу пофарбувати. Якби ще тільки мордочка біла була, але ж там ще й інші кольори. Тобто кицьку можна розфарбувати навіть звичайними фарбами, а от основний фон я не зроблю рівномірно розфарбованим. Ну, ще є варіант залишити як є і вишивати як заманеться ))

Думала про це, але навряд чи я зможу пофарбувати. Якби ще тільки мордочка біла була, але ж там ще й інші кольори. Тобто кицьку можна розфарбувати навіть звичайними фарбами, а от основний фон я не зроблю рівномірно розфарбованим. Ну, ще є варіант залишити як є і вишивати як заманеться ))
Є фарби для тканини. Але там треба потренуватись.

Ого. Дуже гарно. Я не вмію зовсім шити. Мені навіть ґудзики чоловік прошивае . А купив мені сьогодні розмальовки. Ось думаю, що з кольорами не так
А що з ними не так?
Є фарби для тканини. Але там треба потренуватись.
О, ні! Цим я точно заморочуватись не буду. Простіше готову заготовку купити ))
Фарбами для тканини я тільки намалювала на своїй футболці силует кішки :)

Мені прийшла ідея. Якщо вивчити це питання із кодуванням символів, то можна робити собі шкіряні браслети на руку, а на них акриловими фарбами наносити ті елементи, які потрібні. Це набагато простіше, ніж вишивка чи розмальовування тарілок.

У мене нема. Я мабуть якусь б/в німецьку куплю, недорогу. Якщо не знайду інший варіант.
Це тобі для спокуси
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

:)

а Біллі собі колись купив машинку 22 класу 🤗😁

Я не розбираюсь, це шось моцне?
Мені для себе, гарні сукні шити 💃, і для заробітку.
Ця машинка, 22 класу, це промисловий агрегат. Для швейних виробництв. Тобі точно не треба. Тобі треба милу машинку, домашню гарнюню :любов:

Назад
Зверху Знизу