Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Так. Дізнався у блогерки рецепт - фаршировані підсмажені квітки кабачка.
Пошукала - дійсно, є такий рецепт, ще й не один.

preview-4-360x270.jpg

Незрозуміло одне: невже якісь фермери саджають кабачки саме для квітів :незрозумію: Що там їсти, в тих квітах? Дайош фаршировані підсмажені плоди кабачка! :D

Хто дивився кіно "Бережіть жінок"? Там типу про любов, але якшо додивитися до кінця, то ніякої любові не трапилося. Капітанша буксира весь фільм ходить як зачарована, а вусатому журналісту взагалі нічого не треба від життя.
Як тебе занесло в ці совкові хащі? :D Жодного разу не додивилася цей фільм, якщо колись йшов по телеку. Нудний що капець.

Останнє редагування:
Ця планета була виявлена в 2009 році. Знаходиться в сузір'ї Зміїносця, де вона здійснює повний оберт за 36 годин навколо своєї материнської зірки – червоного карлика.

Глізе 1214 b є водяною планетою – так би мовити, планета-океан із твердим ядром.

planeta-Gliese-1214-b-1024x599.jpg

Саме планетою-океаном повинна була бути Земля, якби не Луна :) ("Це вона, вона Горбушкін!" :мораль:)

Ми були б дельфінами і вели б прекрасне, нічим не захмарене життя :ги:

Шось я передумав уже відкривати пекарню, мороки багато, а толку не дуже.

Офігіти можна. Це відео записано рівно рік тому, 10 грудня 2021. Все співпало. Залишилася невелика частина прогнозу, яку ми з нетерпінням будемо чекати. "Весною хйло усьо".

Хто дивився кіно "Бережіть жінок"? Там типу про любов, але якшо додивитися до кінця, то ніякої любові не трапилося. Капітанша буксира весь фільм ходить як зачарована, а вусатому журналісту взагалі нічого не треба від життя. По ходу повний лопух. Це розвод від совкових сценаристів я так вважаю.

Це маніпуляції

Припиніть ці єманації! :кава:

Хто дивився кіно "Бережіть жінок"? Там типу про любов, але якшо додивитися до кінця, то ніякої любові не трапилося. Капітанша буксира весь фільм ходить як зачарована, а вусатому журналісту взагалі нічого не треба від життя. По ходу повний лопух. Це розвод від совкових сценаристів я так вважаю.
Там по суті весь екіпаж був нетрадиційної ****уальної орієнтації. :ги:

Пошукала - дійсно, є такий рецепт, ще й не один.

preview-4-360x270.jpg

Незрозуміло одне: невже якісь фермери саджають кабачки саме для квітів :незрозумію: Що там їсти, в тих квітах? Дайош фаршировані підсмажені плоди кабачка! :D
Можна ж і квіти, і плоди використовувати :)
А ще можна спробувати квіти з гарбузів ))
Шось я передумав уже відкривати пекарню, мороки багато, а толку не дуже.
Та як ти знаєш, що не дуже? Може буде толк. Тобто зиск :)
Хоча я б теж не стала 😁

Назад
Зверху Знизу