Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Зараз дивлюсь "Шантарам", книгу читала давно, знято непогано. Серіал ще не до кінця вийшов.
Книга то на тему "Шокуюча Азія", про відкриття способу життя Індії. А назнімали як завжди - водою розбавили.

Цю книгу не читала, але про що в курсі. Навіщо дамі це було потрібно якось не зрозуміла :)
Зараз дивлюсь "Шантарам", книгу читала давно, знято непогано. Серіал ще не до кінця вийшов.
Подивилася, що за воно. "Прохіндіада, яка відправляє в екзотичне позавчора. Наркозалежний Лін втікає з австралійської в'язниці, добирається до Індії, де стає фальшивомонетником і контрабандистом, знімається в Боллівуді та зустрічає кохання." :eyecrazy: :-) Чесно кажучи, не очікувала :) Думала, це щось фентезійне.

Книга то на тему "Шокуюча Азія", про відкриття способу життя Індії. А назнімали як завжди - водою розбавили.
Мабуть, щоб глядачів не відлякувати реалізмом. :rolleyes:

А ось зараз піду другу пити
Подумалося, а чого я ніколи ніякої енергійності не відчуваю від кави? А тому, що не одразу дві :іржач: (там обіцяли, що після двох точно буде енергійність) :-)

Тільки що, в новинах.
Чугуїв не відмовлятиметься від новорічної ялинки та святкової ілюмінації.

Міська голова Чугуєва Галина Мінаєва розповіла, що новорічну ялинку та прикраси у місті, попри воєнні дії, встановлять. Про це вона розповіла у зверненні. "Життя продовжується, воно не стоїть на місці. "
:eyecrazy:

Невже і в Харкові буде?

Зараз дивлюсь "Шантарам"
Стала дивитись "Венздей" (американський серіал в жанрі комедії жахів з надприродними елементами, заснований на персонажі Венздей Аддамс з Сімейки Аддамс. Режисером чотирьох із восьми епізодів виступив Тім Бертон).
Саме Тім Бертон і привабив. :любов: Дивно, що серіал не до Хеловіну вийшов. :rolleyes:

FdWUaTAXEAAAGzu.webp

Шось якось повз мене оце пройшло:

У 2011 Дебора Харкнесс (яке підходяще прізвище, практично Даркнесс :D) написала книгу "Відкриття відьом". Книга була екранізована у 2018 році, серіал 3 сезони. Відьми, вампіри, чаклуни.. Питання: де я була, чому вперше чую? :незрозумію: :-)

d663d8dc00ff4c975220dc80dfa838f7.webp
Глянула?
Тільки що, в новинах.
Чугуїв не відмовлятиметься від новорічної ялинки та святкової ілюмінації.

Міська голова Чугуєва Галина Мінаєва розповіла, що новорічну ялинку та прикраси у місті, попри воєнні дії, встановлять. Про це вона розповіла у зверненні. "Життя продовжується, воно не стоїть на місці. "
:eyecrazy:

Невже і в Харкові буде?
В Харкові обіцяють у метро. Так як показали це на картинці, то надто багато електрики. В той час, коли люди у блекауті 🤷

Побачила ж "Венздей". А там же "про учнів", як ти любиш - я і теж :-) Особливих учнів, але.
В Харкові обіцяють у метро. Так як показали це на картинці, то надто багато електрики. В той час, коли люди у блекауті 🤷
Отож. Може, щоб якраз при блекауті було де подивитися на новорічні ліхтарики? :незнаю:

гліб здав на оленя аналіз
йому сказали що здалось
ніякий глібе ви не олень
ви лось
©колюх

896817826dd645a22770976a1641171f.webp

Отож. Може, щоб якраз при блекауті було де подивитися на новорічні ліхтарики? :незнаю:
Без світла, без інету, без води, зате святкові ліхтарики в метро? 🙄 Як на мене, така собі радість. Втім, на мене, як на людину, практичну, можна не рівнятися :)

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу