Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
У Штатах набирають популярності меми, які висміюють голлівудську моду знімати в ролі білих історичних персонажів чорношкірих акторів. :D

14030_2021_02_22_1_.jpg

14030_2021_02_22_2_.jpg

доброго ранку :квіточка:

трохи *****ізму :D

А я позавчора вночі, під впливом несподіваних емоцій, теж створила канал там, а вчора зранку видалила. Як уявила скільки це роботи по залученню читачів... і подумала, що зараз на таке не здатна ))

був такий нав'язаний період неконтрольованого росту сутностей
це можливо підтримувати, звісно, але треба підходити до цього дуже раціонально
автоматизація, залучення помічників тощо

інакше - просто відбір життєвих сил
Кого?

як жить митцеві без натхнення
хоч бог талантом наділив
якщо у музи руки в боки
хапай палітру і ховайсь
© Олівець

(не зовсім у боки взагалі-то.. :D )

315541052_6060613767295550_4310504869069672590_n.jpg

• Це смішно!
Реакції: E.N
був такий нав'язаний період неконтрольованого росту сутностей
це можливо підтримувати, звісно, але треба підходити до цього дуже раціонально
автоматизація, залучення помічників тощо

інакше - просто відбір життєвих сил
Мені тут вже запропонували в іншій групі прорекламувати мій канал. Мабуть то доля 🤣
Паша, ану скажи, якби я його створила, ти б туди заходив читати? А інших юзерів з хф, як гадаєш - можна залучити? Буде це цікаво тим, хто не може це робити в фб, бо не зареєстрований там?

Коли людина повертається додому? Коли її зустрічають на вокзалі, чи коли вона заходить у під'їзд, чи коли переступає поріг своєї квартири? Коли починає витирати пил або коли дочитає відкриті сторінки кинутої книги? Або коли встановлює на екран шпалери зі смішним плюшевим ведмедиком і відчуває як плаче дитина, яка живе в кожному з нас... :кава:

Коли людина повертається додому? Коли її зустрічають на вокзалі, чи коли вона заходить у під'їзд, чи коли переступає поріг своєї квартири? Коли починає витирати пил або коли дочитає відкриті сторінки кинутої книги? Або коли встановлює на екран шпалери зі смішним плюшевим ведмедиком і відчуває як плаче дитина, яка живе в кожному з нас... :кава:

Дуже.🤗💗💙💛

У мами в квартирі книжка недочитана чекала) і квітка розквітла, незважаючи на відсутність поливу протягом трьох місяців.
Переглянути вкладення 13211420

Переглянути вкладення 13211421

Дуже.🤗💗💙💛

У мами в квартирі книжка недочитана чекала) і квітка розквітла, незважаючи на відсутність поливу протягом трьох місяців.
У подруги, у співробітниці три рибки в акваріумі виявилися живими через сім місяців. Дочекались! :)

Чи був сьогодні день? Засинала вранці: похмуре небо, напівтемрява. Прокинулась - теж саме.

немає сенсу починати
збиратися на променад
коли не віриш що наружа
існує взагалі іще
:D

(можна перекласти як *назовні*, але ж наружа смішніше :ги:)

Чи був сьогодні день? Засинала вранці: похмуре небо, напівтемрява. Прокинулась - теж саме.

немає сенсу починати
збиратися на променад
коли не віриш що наружа
існує взагалі іще
:D

(можна перекласти як *назовні*, але ж наружа смішніше :ги:)
Цiлий день дощ.

Назад
Зверху Знизу