Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
image.webp

(c) іронічна особа

ironichna_osoba

здається наша націдея
не від шевченка і франка
а щоб не плакать я сміялась
непереможне лесине

хай безтурботними й легкими
це літо не згадає нас
воно нас бачило такими
ким ми й не знали що ми є

одного ранку ми з тобою
прокинемось і буде мир
для цього треба хоч і важко
раз по раз прокидатися

Ну нарешті я можу писати! Бо в мене в телефоні не було віконця де це робити.

Як ти зробила віконце в телефоні?

Бачу, що куратор тепер Ф'ям... :eyecrazy:

А тепер нас двоє кураторів. Це добре :ги:

Може з ЯЛеною так жорстоко не буде :D Я тебе лiста зараз надішлю
Отримала. То перевірка нових функцій? :ги:
З Яленою вже не буде, бо трохи форум підкрутили, зараз норм :)

Ну так. Треба ж все помацати :D
Ну, взагалі не так і погано. Незвично, звісно, але коли ще підлаштують та добре взнаємо де тут що, то буде норм, я гадаю. Треба ще з компа буде подивитися, думаю, що там набагато зручніше :) Принаймні знайомитись з новими функціями - точно.

Ну, взагалі не так і погано. Незвично, звісно, але коли ще підлаштують та добре взнаємо де тут що, то буде норм, я гадаю. Треба ще з компа буде подивитися, думаю, що там набагато зручніше :) Принаймні знайомитись з новими функціями - точно.
Так , с компа зручнише. Я, як завжди, все пропустила, не знала, що щось змінюватиму, заходжу з ранку та оп. Не було меж моєму подиву :D

Так , с компа зручнише. Я, як завжди, все пропустила, не знала, що щось змінюватиму, заходжу з ранку та оп. Не було меж моєму подиву :D
Та і я так... Заходжу, а воно не заходиться..
А що куратори курять?
З якою метою цікавитесь? :ги:

Тараканівський форт :кава:

IMG-20221007-190429.webp

Бачу, що куратор тепер Ф'ям... :eyecrazy:
Щойно прочитала лист від Дімокса, де він пише, що зробив мене куратором теми. А якої, не написав. Полазила по темах, включаючи свою Муз. асоціації - ні, не там. (у Задзеркалля не дивилася, бо ти ж куратор :незрозумію:). А воно он що, виявляється. :D Може, забув, що тут вже є куратор? :)

Вчора писала йому з черговим проханням знести клона лінкдога. Зніс. Мабуть, це нове кураторство якось пов"язане з цим проханням. Хоча зовсім не тут були ті повідомлення. Тут треба давати кураторство над розділом, не менше :іржач:

Назад
Зверху Знизу