Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Прорубала, як же щеЯк ти зробила віконце в телефоні?
Та толку, що я пароль знала, все одно зайти не могла, викидало з форуму.Давай згадувати колективноЦе було слово? Цифри?
![]()
Ну, нарештi!:прыгун:Ну нарешті я можу писати! Бо в мене в телефоні не було віконця де це робити.
А тепер нас двоє кураторів. Це добре![]()
Може з ЯЛеною так жорстоко не будевикидало з форуму.
Отримала. То перевірка нових функцій?Може з ЯЛеною так жорстоко не будеЯ тебе лiста зараз надішлю
Ну так. Треба ж все помацатиОтримала. То перевірка нових функцій?
З Яленою вже не буде, бо трохи форум підкрутили, зараз норм![]()
Ну, взагалі не так і погано. Незвично, звісно, але коли ще підлаштують та добре взнаємо де тут що, то буде норм, я гадаю. Треба ще з компа буде подивитися, думаю, що там набагато зручнішеНу так. Треба ж все помацати![]()
Так , с компа зручнише. Я, як завжди, все пропустила, не знала, що щось змінюватиму, заходжу з ранку та оп. Не було меж моєму подивуНу, взагалі не так і погано. Незвично, звісно, але коли ще підлаштують та добре взнаємо де тут що, то буде норм, я гадаю. Треба ще з компа буде подивитися, думаю, що там набагато зручнішеПринаймні знайомитись з новими функціями - точно.
Та і я так... Заходжу, а воно не заходиться..Так , с компа зручнише. Я, як завжди, все пропустила, не знала, що щось змінюватиму, заходжу з ранку та оп. Не було меж моєму подиву![]()
З якою метою цікавитесь?А що куратори курять?
Так я як раз зайшла, а тамТа і я так... Заходжу, а воно не заходиться..
Щойно прочитала лист від Дімокса, де він пише, що зробив мене куратором теми. А якої, не написав. Полазила по темах, включаючи свою Муз. асоціації - ні, не там. (у Задзеркалля не дивилася, бо ти ж кураторБачу, що куратор тепер Ф'ям...![]()