Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Що трапилося? Що робити?:ніні:

Що трапилося? Що робити?:ніні:
Я перебуваю у глубокому шоці з приводу "змін на краще :відстій:" на ХФ, люба. :( Навіть не хочеться заходити і щось писати.
Але ж ми не можемо втрачати один одного! Тому доведеться хоч іноді заходити та хоч вітатися! :кава:

:кава: :кава: :кава:
У нас сезон :дощ::дощ::дощ:

Я перебуваю у глубокому шоці з приводу "змін на краще :відстій:" на ХФ, люба. :( Навіть не хочеться заходити і щось писати.
Але ж ми не можемо втрачати один одного! Тому доведеться хоч іноді заходити та хоч вітатися! :кава:
Погравшись із цією реінкарнацією форуму протягом дня, якось уже й звикла. Нічого страшного. Не подобаються лайки замість ріпок. І смауліка :кіт: не знайшла. Так що не бери в голову, дій як раніше:D:цехф:

Погравшись із цією реінкарнацією форуму протягом дня, якось уже й звикла. Нічого страшного. Не подобаються лайки замість ріпок. І смауліка :кіт: не знайшла. Так що не бери в голову, дій як раніше:D:цехф:
Неможливо щось написати у ріпу! :плачу: І це ніяк не пофіксити, бо на цьому довбаному кфенфоро просто цього нема.
А ще доводиться сидіти в чорному стилі - бо у світлому не ави, а чорті-шо.

Неможливо щось написати у ріпу! :плачу: І це ніяк не пофіксити, бо на цьому довбаному кфенфоро просто цього нема.
А ще доводиться сидіти в чорному стилі - бо у світлому не ави, а чорті-шо.
Ось це прикро. Відкриєш, бувало, ріпу, а там смайлики скачуть, іржуть, цицьками трусять, бухають ... Цілий світ. :( Чорний мене не турбує, я й раніше на ньому була.
А взагалі, стандартна ситуація, будь-який новий софт викликає у всіх, як правило, гримаси та обурення. Що б там не було. Деякі навіть привід для гордості знаходять у тому, що сидять на старій вінді. Прямо нащадки луддитів:D

Димокс сказал, шо можливо. Йди в головний, в тему про форум 2.0 Пиши, що хочеш ріпки як були :)
Написала. Втім, не особливо вірю в це.

Ось це прикро. Відкриєш, бувало, ріпу, а там смайлики скачуть, іржуть, цицьками трусять, бухають ... Цілий світ.
Цілий позитивний світ :угу: (якого в реалі нема і бути не може :) )
А взагалі, стандартна ситуація, будь-який новий софт викликає у всіх, як правило, гримаси та обурення. Що б там не було.
У мене не викликає, якщо реально стає краще. Наприклад: стало зручніше постити картинки - супер. Нема ріпок - погано. Зручність картинок не переважує дискомфорту від відсутністі ріпок :незнаю:

Чорний мене не турбує, я й раніше на ньому була.
Подивилася у чорному - нема відмінності цитати від відповіді. У білому цитата помічена помаранчевим і шрифт дрібніше. А! смайлика "кава" в чорному погано видно. Зате у білому - :любов:

Подивилася у чорному - нема відмінності цитати від відповіді. У білому цитата помічена помаранчевим і шрифт дрібніше. А! смайлика "кава" в чорному погано видно. Зате у білому - :любов:
Нічого не знаю. Чорний кофе на чорному тлі, з чорним котом, у темній кімнаті :кот: :кава:

Доброго ранку. МТЗ України. Як потрапити у повну версію? Я так бачу що тут змінилося на форумі все ...відбулися якийсь лабіринти

Назад
Зверху Знизу