Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я перебуваю у глубокому шоці з приводу "змін на кращеЩо трапилося? Що робити?![]()
Погравшись із цією реінкарнацією форуму протягом дня, якось уже й звикла. Нічого страшного. Не подобаються лайки замість ріпок. І смаулікаЯ перебуваю у глубокому шоці з приводу "змін на краще" на ХФ, люба.
Навіть не хочеться заходити і щось писати.
Але ж ми не можемо втрачати один одного! Тому доведеться хоч іноді заходити та хоч вітатися!![]()
Привіт, Павлігздравствуйте![]()
всьо на месте :прыгун:смаулікане знайшла
:кот: Знайшла кота!!!!!:кот:
всьо на месте :прыгун:
Може и спойлер десь є?![]()
Дякую! Спасительесли нажать на 3 точки которые правее, - то там можно найти
Неможливо щось написати у ріпу!Погравшись із цією реінкарнацією форуму протягом дня, якось уже й звикла. Нічого страшного. Не подобаються лайки замість ріпок. І смаулікане знайшла. Так що не бери в голову, дій як раніше
![]()
Ось це прикро. Відкриєш, бувало, ріпу, а там смайлики скачуть, іржуть, цицьками трусять, бухають ... Цілий світ.Неможливо щось написати у ріпу!І це ніяк не пофіксити, бо на цьому довбаному кфенфоро просто цього нема.
А ще доводиться сидіти в чорному стилі - бо у світлому не ави, а чорті-шо.
Доброго ранку!Доброго ранку![]()
Димокс сказал, шо можливо. Йди в головний, в тему про форум 2.0 Пиши, що хочеш ріпки як булиНеможливо щось написати у ріпу!І це ніяк не пофіксити,
Написала. Втім, не особливо вірю в це.Димокс сказал, шо можливо. Йди в головний, в тему про форум 2.0 Пиши, що хочеш ріпки як були![]()
Цілий позитивний світОсь це прикро. Відкриєш, бувало, ріпу, а там смайлики скачуть, іржуть, цицьками трусять, бухають ... Цілий світ.
У мене не викликає, якщо реально стає краще. Наприклад: стало зручніше постити картинки - супер. Нема ріпок - погано. Зручність картинок не переважує дискомфорту від відсутністі ріпокА взагалі, стандартна ситуація, будь-який новий софт викликає у всіх, як правило, гримаси та обурення. Що б там не було.
Подивилася у чорному - нема відмінності цитати від відповіді. У білому цитата помічена помаранчевим і шрифт дрібніше. А! смайлика "кава" в чорному погано видно. Зате у білому -Чорний мене не турбує, я й раніше на ньому була.
Нічого не знаю. Чорний кофе на чорному тлі, з чорним котом, у темній кімнаті :кот:Подивилася у чорному - нема відмінності цитати від відповіді. У білому цитата помічена помаранчевим і шрифт дрібніше. А! смайлика "кава" в чорному погано видно. Зате у білому -![]()