Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

Ну знаєш типу криза 40 років, а чого ти досягла як спеціаліст, а ні хріна))
Навіщо себе заганяти в якісь невідомо ким придумані шаблони? :eyecrazy: Чого це жінка зобов"язана чогось досягати "як спеціаліст"?? о_О

Людина може робити що хоче (або не робити що не хоче), аби відчуватися щасливою.

У нього талія ширша, ніж у мене :кот:
:любов: Відгодований, блискучий!
Мій чорний котик теж був такий собі нівроку. Я завжди казала мамі (яка переймалася його зайвою вагою): "кому потрібні худі коти??" :D

• Це лайк!
Реакції: GR_

Навіщо себе заганяти в якісь невідомо ким придумані шаблони? :eyecrazy: Чого це жінка зобов"язана чогось досягати "як спеціаліст"?? о_О

Людина може робити що хоче (або не робити що не хоче), аби відчуватися щасливою.

Тому що я цього хочу.:)
Я люблю коли на рахунок приходять гроші, і найбільший кайф - коли вони зароблені власноруч.

Чого, нормальна зарплата.:клас:
Важливо що я думаю.
Ну знаєш типу криза 40 років, а чого ти досягла як спеціаліст, а ні хріна))
І у мене планів багато. Хочу бізнес нормально замутити. Не кустарно.
Не знаю, закордон робота це як з біженствлм, якщо нічого не тримає в Україні або нема іншого виходу, то поїдеш куди дінешся. Я з своєї країни їхати не хочу.

Зрозуміло) заганяєшся) а я вже задралась з загонами, до війни і кардинальних змін і втрат не був готовий ніхто, тому стандарти мирного часу не дуже працюють в цій ситуації... буде як буде.... там, де я можу знаходитись у відносній безпеці, роботи для мене немає, а якшо вже тимчасово доведеться умовно посуд мити, то це можна робити будь-де... ну це моя песимістична думка))

**** конечно ппц. Там и голая **** засветилась. Это на память о любимой казарме, которую мы будем горячо вспоминать.

20220817170708.webp

Гарбузики втекли з городу.
Сплелись з в'юнком.

Зараз оголошу конкурс в фб на абсурдні пиріжки і порошки. Якщо хто зможе - то велком. Українською. Ямб. Наголос на кожний другий склад. Кількість рядків: 9-8-9-8 для пиріжка, 9-8-9-2 для порошка :)

мы до сентября прошлого года даже не знали об их существовании, вернее не интересовались.
оказаЛОСЬ очень интеллектуальные собаки, в связи с чем непонятно, с каких пирогов во всем мире фОрсят овчарок как самых умных :незнаю:

Потому овчарки саміе умніе. :браво:

:)

Мої улюблені тістечка, Тірамісу, Празький ат горіховий, а ще кава з молоком та корицею :кручусь: та чорна кафа без цукру

8745223dfdc733e3080.webp

О, празький торт мені подобається! дуже класний
А тепер ще цей і ще пташине молоко.

Зараз оголошу конкурс в фб на абсурдні пиріжки і порошки. Якщо хто зможе - то велком. Українською. Ямб. Наголос на кожний другий склад. Кількість рядків: 9-8-9-8 для пиріжка, 9-8-9-2 для порошка :)

абсурдні взагалі про щось або на воєную тематику?

второе легче дается :) потому что там сразу проявляются все не-хотелки без учета фенотипа

нє легче. Бівает, что не делать то , что не хочешь сложно т.к. єто надо делать. и тогда возникает только один способ екак єто принять. и делать так, будто ті хочешь делать, то что не хотел ранее, єто надо просто воспринять как приветствие вселенной.
Как будто єто есть единственное что ті всегда мечтал

нє легче. Бівает, что не делать то , что не хочешь сложно т.к. єто надо делать. и тогда возникает только один способ екак єто принять. и делать так, будто ті хочешь делать, то что не хотел ранее, єто надо просто воспринять как приветствие вселенной.
Как будто єто есть единственное что ті всегда мечтал

ну и к чему этот тотальный бдсм привел?
к войне

т.е. они своим интеллектом обманули тех кто составляет рейтинги? :рл::кручусь::D

Сколько еще существует умніх пород, про которіе мі не знали.
Возможно незнание того, что другие породі есть умнее овчарок - і сейчас в епоху интеллектуального развития єтот уровень пройден. Не думал так?

ну и к чему этот тотальный бдсм привел?
к войне

Не, не так. Я про то например, что человек не хочет убирать за собой и не убирает, так? и к чему єто приведет. А нужно взять себя в руки и убирать.
вот єто как пример.

Назад
Зверху Знизу