Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

:D Я важав що таке в Україні, зхворів, тре к лікарю щоб вазяти лікраняний, цк звіздлець який квест віходить на витривалість :іржач:

В останні часи, це зробить було дуже просто.
Я маму записувала до лікаря на прийом через тирнет. Вона без черг проходила консультацію. За лікарняним не треба було приходити, його передавали теж тирнетом.

:угу: Як піде. А поки треба поцьомкати Гаррі.

:кот:

Ігор Єфіменко
40 хв ·
Вітаю щасливчиків з Міжнародним днем чорного кота!

(хотіла вставити відео з ФБ, щось не виходить. У цього Ігоря 3 чорних коте: 2 кота і 1 кішка :любов:)

:)

Я була тільки на білгородщині. В область йде багато грошей і вона благоустроєна, якесь із перших місць по країні займала. Але це зовні. Асфальт, оте всьо. А свиню з людини не виведеш, як не старайся.

До речі про потвор, я недавно про бурятів читала цікаве. Що вони ******** довго не хотіли коритися (мова про попередні віки, коли росія під себе підгрібала ті території). І що в бурятії постійно були повстання проти москалів. І ті десь в 30 роках 20 століття придумали диявольський план. Побудували в бурятії купу в'язниць і військових частин. Розрахунок був на те, що 1) зеки як будуть звільнятися, то там же і будуть осідати і змішуватись з бурятами, розбавляти їх гени своїми уголовними і 2) оскільки працювати в республіці було ніде, служба в армії стала для бурятських хлопчиків єдиним шансом вилізти зі злиднів.
Власне це пояснює логічно, чому до нас в такій кількості вони пруть і чому вони такі потвори. Бо не пруть чукчі або другі народності, а саме ці.
Ну а москвичів і пітерців пуйло не відправляє на війну, бо ті ситі і задоволені життям, не чіпає їх. щоб бунту на русском кораблє не вийшло.

Хай хоть з чупакабрами схрещують цих всіх виродків, аби лиш сиділи в своїх помийницях, а не лізли життя руйнувати людям :рл:

99c967120af5885f13691c2.webp

IMG-20220817-142416-1.webp

IMG-20220817-141226.webp

Обіднє дозвілля.

Лізуть же ті хто в Москві :(

Всі там однакові, #япроставыпалнялприказ нічим не кращі, а то і гірші головорізи .

ПС всякі кафешки зазвичай в неділю працюють там, також магазинчики мережі Жабка і Славекс ( якшо вони є в тій місцевості, звичайно)

В останні часи, це зробить було дуже просто.
Я маму записувала до лікаря на прийом через тирнет. Вона без черг проходила консультацію. За лікарняним не треба було приходити, його передавали теж тирнетом.

Знаю я вакцинацію через тирнет проходив...
Я до того що там і там приблизно однаково, ... а ще багато з Ураїни понаїхало лікарів з "а нам пофіг" платіть :рл::незнаю:

А ще в Польші, не знаю на краще чи ні, зоборона на аборти.... залетіла від покитька... все одно рожай...

Ага, якась ****, зараз шукаю роботу на постоянку в Харкові, - є купа дістанційно... зі знанням ангійської вище середньої :D Це для 2D/3D дизайнерів...

P.S. Я в курсі що мій мозок і психіка зараз пішли погляти... тому для старту треб просту работу щоб не дуже напрягати і те і те...
але навіть грузчика/коплектовщика/упаковшика в Харкові заоаз фіг найдеш...

Я про те що накази віддає моцква.
Без моцкви ті буряти про Україну і не знали б.

Мені в тг каналі міста написали, що жабка може працювати, а може і ні.
А кафешки відчиняються мабуть о 10, коли у мене поїзд назад.
Це вам не кулінічі цілодобові.:D

Зрозуміла))) Ну тоді інший день або інший потяг- іншої альтернативи немає)) Але зазвичай Жабки працюють ...може повезе))

У тебе з роботою останні півроку шось хоч трохи складається?
У мене був російськомовний проект до 24 лютого.
Кинула.
Не знаю куди себе прилаштувати онлайн якщо.
По місцю одна фабрика тут є але без явних вакансій, або закордон.
Карочє якась ****.

Якшо мінімалку вважати зряплатою, то таки складається))

Закордон не такий вже поганий варік.... про те шо думає нащот вашого заробітку ДЕХТО не питаю...

Назад
Зверху Знизу