Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

Так, погреба нет,понятно, иначе бы просто солила. Как по мне вкуснее и мороки меньше.

Так!

На рахунок мороки посперечалася б.
По дитинству пам'ятаю, щоб огірки не перекисали, треба було постійно (хоча б, пару разів на тиждень) перевіряти діжки на рахунок цвілі і змінювати верхій шар води. Тоді огірочки були в одній порі.

По дитинству пам'ятаю, щоб огірки не перекисали, треба було постійно (хоча б, пару разів на тиждень) перевіряти діжки на рахунок цвілі і змінювати верхій шар води.
ооо как вспомню "пойдем кружкИ мыть!"
с ними чуть ли не разговаривать приходиЛОСЬ :rolleyes:

хоба
я оказывается заблудился :D
всем здравствуйте
и мирного неба над головой

ооо как вспомню "пойдем кружкИ мыть!"
с ними чуть ли не разговаривать приходиЛОСЬ :rolleyes:

хоба
я оказывается заблудился :D
всем здравствуйте
и мирного неба над головой

:угу::угу::угу:

На рахунок мороки посперечалася б.
По дитинству пам'ятаю, щоб огірки не перекисали, треба було постійно (хоча б, пару разів на тиждень) перевіряти діжки на рахунок цвілі і змінювати верхій шар води. Тоді огірочки були в одній порі.
У діжках так, але я мав на увазі скляні банки. Діжки, як я вважаю, це вже промислове виробництво. Но ту є проблема-ні всі сорта підходять до цього процесу. Стають потім м'якими.
Після солених мені консервовані якось не йдуть.)

Зайшла на сторiнку Д.Коваль, яка нещодавно до групи приедналася.

Цiкава пані. Буду читати ще. Не зрозумiла поки - вона давно в Iталii чи тiльки з початку повномасштабного вторгнення. *Психологиня, юристка, вчена.
душу - Богові, життя - Україні, честь - собі (с)*

Діана Коваль
27 липня о 00:46 ·

Анітрохи не дивно, що італійці себе люблять та легко живуть. Ми б теж точнісінько також жили на їх місці; що ще робити, коли все добре, як не бавитись :)

Друга частина її спичу більш неоднозначна, можна і заперечити. Вона сама ж приводить приклад змоскалених українців, що, з ними теж єднатися? Та ні, вона це не мала на увазі. Ну так і написала б - єднатися не всім українцям, а тільки тим, хто такими себе вважає.
Я теж цей її допис бачила. Спеціально не ходжу, бо мені і так багато цікавих дописів показує від різних людей. Поназаводила друзів, щоб до групи покликати, а тепер сама їх читаю )))))

Я теж цей її допис бачила.
Бачила, що ти бачила :) Там же відмітка є "подобається таким-то", якщо вони у мене у друзях :)
Спеціально не ходжу, бо мені і так багато цікавих дописів показує від різних людей. Поназаводила друзів, щоб до групи покликати, а тепер сама їх читаю
Так, багато дописів от вже наявних друзів, але ж трапляються дуже цікави люди, яких ми не знали раніш! :rolleyes: Це мені дуже подобається у ФБ - яке розмаїття життів, думок, історій.. :)

здається прийшло розуміння що в квартирі мені затісно.
Еге ж :угу: Тобі б приватний будинок з садом-огородом-ділянкою значно більше підійшов, бо ти любиш вирощувати щось. І не доводилося б їздити на дачу :rolleyes:

Пам"ятаєш, дадон писав про те, як прийняв рішення змінити міську квартиру на садибу у селі? :)

больше 2х недель там не выдерживаю.
каждый раз возвращаюсь домой с радостью.
Вважаю, ще щастя - побувати багато де, але зрозуміти, що там, де ти й живеш, накраще за все.

людишки - гниловатые, любят сами себя, не дальше..
Це ж нормально - любити себе :). А кого треба любити - iнших? чому, навіщо? :-)

9ac5c9a0c30de5c91dd55b15.webp

Сергій Жадан.
Вночі пішов дощ. Монотонний, рівний, заспокійливий. Навіть грім не лякав, настільки хотілося цього дощу. Зранку в місті парко, небо наповнене легким срібним сяйвом. На вулицях в центрі лунко, перехожих небагато, ніхто нікуди особливо не поспішає. Вдень узагалі якось тихо, тож чіпляєшся за кожен голос. Особливо виразно й помітно звучать голоси українською в магазинах та на вулиці – помітно, що коли продавчині на українську перейшли свідомо, то вимовляють кожне слово старанно й відповідально. А на вулицях уже звично обертатися на вітання державною – таке враження, що всі одне одного знають в обличчя, тож вітаються голосно й доброзичливо, як у маленьких містечках. Літо впевнено рухається до свого завершення. Небо захмарене й ніби висвітлене зсередини. Над містом майорять наші прапори.

Назад
Зверху Знизу