Статус: Офлайн
Повідом.: 14130
Повідом.: 14130
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ооо как вспомню "пойдем кружкИ мыть!"
с ними чуть ли не разговаривать приходиЛОСЬ
хоба
я оказывается заблудился
всем здравствуйте
и мирного неба над головой

У діжках так, але я мав на увазі скляні банки. Діжки, як я вважаю, це вже промислове виробництво. Но ту є проблема-ні всі сорта підходять до цього процесу. Стають потім м'якими.На рахунок мороки посперечалася б.
По дитинству пам'ятаю, щоб огірки не перекисали, треба було постійно (хоча б, пару разів на тиждень) перевіряти діжки на рахунок цвілі і змінювати верхій шар води. Тоді огірочки були в одній порі.
Я теж цей її допис бачила. Спеціально не ходжу, бо мені і так багато цікавих дописів показує від різних людей. Поназаводила друзів, щоб до групи покликати, а тепер сама їх читаю )))))Зайшла на сторiнку Д.Коваль, яка нещодавно до групи приедналася.
Цiкава пані. Буду читати ще. Не зрозумiла поки - вона давно в Iталii чи тiльки з початку повномасштабного вторгнення. *Психологиня, юристка, вчена.
душу - Богові, життя - Україні, честь - собі (с)*
Діана Коваль
27 липня о 00:46 ·
Анітрохи не дивно, що італійці себе люблять та легко живуть. Ми б теж точнісінько також жили на їх місці; що ще робити, коли все добре, як не бавитись
Друга частина її спичу більш неоднозначна, можна і заперечити. Вона сама ж приводить приклад змоскалених українців, що, з ними теж єднатися? Та ні, вона це не мала на увазі. Ну так і написала б - єднатися не всім українцям, а тільки тим, хто такими себе вважає.
Бачила, що ти бачилаЯ теж цей її допис бачила.
Там же відмітка є "подобається таким-то", якщо вони у мене у друзях 
Так, багато дописів от вже наявних друзів, але ж трапляються дуже цікави люди, яких ми не знали раніш!Спеціально не ходжу, бо мені і так багато цікавих дописів показує від різних людей. Поназаводила друзів, щоб до групи покликати, а тепер сама їх читаю
Це мені дуже подобається у ФБ - яке розмаїття життів, думок, історій.. 
Еге жздається прийшло розуміння що в квартирі мені затісно.
Тобі б приватний будинок з садом-огородом-ділянкою значно більше підійшов, бо ти любиш вирощувати щось. І не доводилося б їздити на дачу 

Ні. У мене ізумрудні)
Це по нашому значить смарагдові.
Вважаю, ще щастя - побувати багато де, але зрозуміти, що там, де ти й живеш, накраще за все.больше 2х недель там не выдерживаю.
каждый раз возвращаюсь домой с радостью.
Це ж нормально - любити себелюдишки - гниловатые, любят сами себя, не дальше..
. А кого треба любити - iнших? чому, навіщо? 
Але жити там все одно не хотів би?в ту же турцию, францию, или китай - ежжжу с удовольствием

Що заважає?хотел бы в шанхае жить.. ультрасовременный, хорошо продуманный и продвинутый город.

финансовые возможности - максимум на турцию
присматриваюсь к махмутлару..

По нашому можна і так і так.
Дивись тлумачний словник української мови. )
Нічого подібного.
Я. Тим більше у мене призвище таке.)))Хто згоден спарингуватися?!
Особисто для тебе, знайшла словник не з тирнету)