Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сьогодні в тому році.
Мирне життя, прогулянка по екопарку
Извините, я не местный, просто очень хочется узнать, а куда потерялись Каракатица и Малая. Ну если кто-то в курсе. Заранее спасибо.
Сьогодні в тому році.
Мирне життя, прогулянка по екопарку
Кара постiйно на ФБ. Продовжує прилаштовувати кошенят, свята жiнка. :кот:Каракатица где-то писала, что в Харькове.
Малую давно не слышно.
Наш учорашній флешмоб![]()
Каракатица где-то писала, что в Харькове.
Малую давно не слышно.
Було круто. Айсберг звично дотепний. Найбiльш здивувала гумором Хлiбчик, ранiш я за нею його особливо не помiчала, а тепер вiддала б перше мiсце її пирiжку
![]()
А, так.Ні-ні, в неї дотепні вірші, але, на жаль, пише зрідка і здебільшого в коментах .
Ось її:
Зрозуміло, що ніфіга він не кається. Але хоч добряче наляканий!![]()
Це буде для них занадто добре. Переїхати до ****и їм, скорiш за все, просто лiньки було, це ж треба дупу рухати, а тут безкоштовно здiйсниться мрiя!Та висилати таких треба одразу. На улюблену ****у.
Це буде для них занадто добре. Переїхати до ****и їм, скорiш за все, просто лiньки було, це ж треба дупу рухати, а тут безкоштовно здiйсниться мрiя!Взагалi нiяке не покарання..
Ось побачила - вiзуалiзацiя флешмобу "дiрок у сирi забагато"
А яку?Щодо сиру і мосту, теж бачила сьогодні, але іншу картинку
Щодо сиру і мосту, теж бачила сьогодні, але іншу картинку І подумала : ну чого мені таке в голову не прийшло? Часто так буває: зустрічаєш жарт на якусь тему, а воно таке просте і очевидне, що дивуєшся - чому не я його придумав