Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

бідне́сенький :)
це ж йому треба кожен раз виправдовуватися, що це вiн не сметанку з'їв, а окрас у нього такий :D
:іржач:

Привіт, у нас сьогодні гримить з неба весь день.
Привiт, дiвчатка :) :кава: :кава:

Загалом був продуктивний день.
Зараз вдощило.
Клас.
Щодо дощу - :любов: Поглядаю другий день на небо, чекаю :любов:

У тебе там клас :) Не дуже жарко, дощi часто :любов:
(подивилася прогноз погоди, остовпiла: у вас прогнозують з 17.07 +34...37!). Ой нi, заберiть такий прогноз.. :збентежений::D

До речi, ти знайшла де купатися в цiй рiчцi?

Я ніколи не думала про це, а це ось виявляється, що наші харківяни люблять купатись і лізуть в воду скрізь, де бачать.
:D :плаваю:

В сусідки, з якою спілкуюсь, городик трохи засох, бо вона не зорієнтувалась що поливати треба щодня.
:eyecrazy: Хiба вона вперше город посадила? :)
пiсня Джонсонюк Борис
Яка прикольна вимова на захiднiй. Борес. Барбарес. Грез. Тобто, вони уникають звука "и".
А там, де ти зараз, так i кажуть? :)

З позитивного в цьому дні - вишиванка)

0.webp

З позитивного в цьому дні - вишиванка)[/URL]
:клас:
З 9.07 у вас цiлий тиждень дощу.. :любов: (уявила собi, - як це чудово...)

Коли дуже скучаю за дощем, вмикаю щось на кшталт цього: :) :дощ:

• Це лайк!
Реакції: GR_

І в нас є ставок, від мене зовсім недалеко. Але в мене немає ніякого бажання лізти в брудну воду. Колись на це я уваги не звертала, але потім якось закріпилася думка про мікроби і все таке. Більше 10 років не влазила у річки та ******. Але там, де більш-менш чиста вода, я і не буваю. Та мені не так щоб і кортіло :)

І в нас є ставок, від мене зовсім недалеко. Але в мене немає ніякого бажання лізти в брудну воду. Колись на це я уваги не звертала
А коли були дiтьми, нас (ну, в усякому разi, бiльшiсть дiтей) взагалi не можна було витягти з водоймищ :D Холодно чи брудно, пофiг :D
але потім якось закріпилася думка про мікроби і все таке. Більше 10 років не влазила у річки та ******. Але там, де більш-менш чиста вода, я і не буваю. Та мені не так щоб і кортіло :)
У рiчцi давно плавала.. плюс - нема медуз, мiнус - течiя, зараза. Несе! :eyecrazy: :)

И утопил телефон в душе)))
Щас с резервного, но батареи в нём на мин 15

Дела норм. И кормят и ещё бабки платят. И столько, сколько я на гражданке не поднимал. Идите в армию)

Назад
Зверху Знизу