Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

Тепер потрібен Такса :D

По мотивам Пітера Брейгеля.

SHlm2d9.jpg
Ну прям анекдот. :угу:
Слепцы идут за одноглазым [на тусу].
Уже темно.
Одноглазый напарывается зрячим глазом на торчащую ветку: "Всё, 3.14здц! Приехали, нахъ!"
Одноглазые хором: "Здраааавстуйте, деееевочки!"

Porucznik Jebłoński;69318411 сказав(ла):
Ну прям анекдот. :угу:
Слепцы идут за одноглазым [на тусу].
Уже темно.
Одноглазый напарывается зрячим глазом на торчащую ветку: "Всё, 3.14здц! Приехали, нахъ!"
Одноглазые хором: "Здраааавстуйте, деееевочки!"

чудо-чудное :іржач:
от одного предвкушения девочек слепцы прозрели ... на один глаз :кручусь:

Фу, яке ж воно жирне, те морозиво.. краще б шоколадок купила.

Ну и разговоры кровожадные 1 апреля. А на улице свежо так.

Зараз вам щось розповім :)
Ви не пом'ятаєте, але колись вже писала як познайомилася в електричці з юристом. Це було років 8 тому. Він купив мені каву і почав знайомитися. Але був дуже балакучим, до того ж я тоді була без роботи, зимувала в мами і до Харкова рідко їздила.
Так от... він осєчки прийшов до нас в бібліотеку і почав зі мною знайомитися і запрошувати попити кави :іржач: Який тісний світ! :рл: :D

Ви не пом'ятаєте, але колись вже писала як познайомилася в електричці з юристом. Це було років 8 тому. Він купив мені каву і почав знайомитися. Але був дуже балакучим, до того ж я тоді була без роботи, зимувала в мами і до Харкова рідко їздила.
Так от... він осєчки прийшов до нас в бібліотеку і почав зі мною знайомитися і запрошувати попити кави :іржач: Який тісний світ! :рл: :D

я правильно поняла, что он тебя не узнал и заново начал знакомиться? :D

А мне хотелось нарисовать уходящий поезд, дядя в окне, а на перроне плачущая тетя. Курортный роман окончен.

Но решила, что поезд сложно рисовать, и нарисовала то, что получилось.

По крайней мере у меня приятный финал.

Поезд сложнее?! чем голый торс?! :незнаю:
Финал приятный у Романа :увага: он эгоист :D

Ничеси.
Не узнал?

Назад
Зверху Знизу