Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

P.S. Набридла я вам вже із цією темою, так? :)
*мы* тактично молчим :ги:

dd5254e6adeeaf23bd71afa.webp

*мы* тактично молчим
я скоро заспокоюся :D Це я поки захопилася, то на емоціях. Пам'ятаєте, як про фотошоп спочатку писала: АААА!!! Там тінь так легко робити! ОООО!!! Можна колір одежини поміняти :іржач: А зараз - як з гори котитися :D Ну, не настільки аж, але в ейфорію вже не кидає :D

Вікіпедія:
Сучасна українська літературна мова сформувалась на основі середньонаддніпрянського говору південно-східного наріччя на основі діалектів сучасної Полтавщини та Південної Київщини,

ввібравши в себе деякі діалектні риси інших наріч. Початкову добу нової, властивої української літературної мови було закладено у ранніх творах, тексти яких збереглися, це інтермедії Я. Ґаватовича (1619 р.), «Пісня про Кулину» (1612 р.); інтермедії Митрофана Довгалевського — «Комическое дѣйствіе» (1736 р.)[4]; та «Властнотворный образ человѣколюбія Божія» (1737 р.)[5]; інтермедії Г. Кониського в його драмі «Воскресеніе мертвыхъ» (40-і роки XVIII ст.)[6] та інш.[7][8]
Першим великим твором загальнонаціонального значення нової української літературної мови була «Енеїда» І. П. Котляревського — автора перших великих художніх творів «Наталка Полтавка», «*******-чарівник»). Остаточне сформування нової української літературної мови закінчилося літературно-мовною діяльністю Т. Г. Шевченко[9]. Традиції Шевченка в розвитку української літературної мови провадили далі у своїй творчості І. Я. Франко, Леся Українка, Панас Мирний, М. М. Коцюбинський та інші письменники.
І т.д. ....

ДобрУтро, зазеркальцы! :):):)

Сегодня чашка кофе выпита до девяти утра, тк с шести утра выгуляла себя во дворе, занимаясь уборкой. :кава::)
Теперь хочу спать..., никакого прилива бодрости, один сплошной отлив. :D

Праздники 31 марта... :пиво::вітаю:

Международный день декольте отмечается во всем мире ежегодно 31 марта в социальных сетях, таких как Twitter, Facebook и Tumblr с вручением премий Лучшее Декольте Года во многих странах. Ежегодное празднование началось 13 лет назад в Йоханнесбурге, Южная Африка.

Работы прислали 6 участников. Женечка, ты в игре?

Работы прислали 6 участников. Женечка, ты в игре?

Народ! Не отлыниваем! Рисуем все! Хоть в кубизме, хоть в параллелограммизме!:венера: Отмазки принимаются только в холстами и рисунками!
Удумали тут шлангами прикинуться! :батіг:

:D

Зы: "Рисовать не умею" - не аргумент! Это могли даже первобытные! :дикарь с кисточкой: :D

як добре, що цього разу організація заходу - не мій клопіт :D

Останнє редагування:

Народ! Не отлыниваем! Рисуем все! Хоть в кубизме, хоть в параллелограммизме!:венера: Отмазки принимаются только в холстами и рисунками!
Удумали тут шлангами прикинуться! :батіг:

:D

Зы: "Рисовать не умею" - не аргумент! Это могли даже первобытные! :дикарь с кисточкой: :D
Дратути всем! А шо рисовать нада?

Назад
Зверху Знизу