брысь на кухню, и горилку з погребка неси- Барин, Христом просю, отлипните от фикуса и йдить до дому, галстук одевать! Барышня велели!
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
брысь на кухню, и горилку з погребка неси- Барин, Христом просю, отлипните от фикуса и йдить до дому, галстук одевать! Барышня велели!
ви ничево не понімаете, картопля - єто для деревни, коей ві и есть. А я - дама учена, городська, я буду пальму вирощувать.нехай, картопля нонче вродила
Скажи батеньке и матушке шо всё по хворме пожаловал Свирид Петрович Голохвастов просить руки велиьмишановной панночки.
брысь на кухню, и горилку з погребка неси
ладно ладно доню, только не нервничай, а то морщинки пид очами з"явятсяви ничево не понімаете, картопля - єто для деревни, коей ві и есть. А я - дама учена, городська, я буду пальму вирощувать.
Ну, дякувать богові, а то я уже думала, шо не дочекаюся і помру незаміжнєй.Барышня, барышня, тут они, нарядные! На сходах уже!
- Панычу, вы проходте до хаты, разбувайтесь до носков, полы у нас метены!
То веди сюди!
От же ж, прости господи...
дило кажешь, и штани парадни-надягну, жоних заграничний - нада соответствовать.- Да будет вам горилка, вы только галстука нацепить! Без кроватки нема горильчатки!![]()
Як тут нє нєрвнічать, як женіх ще не вспів прийти, а ви вже напиватися решили. А ран ще подумає, шо я із сім'ї алкоголіків. Мама он вообще непонятно де швендяє - шляпку вона пішла покупать...ладно ладно доню, только не нервничай, а то морщинки пид очами з"явятся
кхе кхе, ви мене звиняйте барин, что у вас рвется?Проня Прокоповна, до чого ж ви похорошели с нашей останней встречи. Прямо як побачу вас - то ви меня рвете як пуклю!
дило кажешь, и штани парадни-надягну, жоних заграничний - нада соответствовать.
и огирки з погреба -не забудь![]()
кхе кхе, ви мене звиняйте барин, что у вас рвется?
доню, люблю тебе всим серцем, але ж - мать не тронь!!! а то як достану ременя, и не постесняюсь барина заграничногоЯк тут нє нєрвнічать, як женіх ще не вспів прийти, а ви вже напиватися решили. А ран ще подумає, шо я із сім'ї алкоголіків. Мама он вообще непонятно де швендяє - шляпку вона пішла покупать...
Ой... Ой... пан Голофостов... ну як же гарно із'ясняєтєсь. Зразу видно вчену людину. Прямо в краску мене вогналі - аж із голови до саміх пальчіків...Проня Прокоповна, до чого ж ви похорошели с нашей останней встречи. Прямо як побачу вас - то ви меня рвете як пуклю!
умница дивкаМабуть це його персона рвется, а барин? ( сует барину лафитник с горилкой)
Папа! Шо у вас за воспитание? Я с вамі потом поговорюдоню, люблю тебе всим серцем, але ж - мать не тронь!!! а то як достану ременя, и не постесняюсь барина заграничного
Гляди только шоб какая-нибудь голота не утащила мои хранцюзкие штюблеты шо я взял по дисконту.
ладно ладно доню, пийду гляну-дала ли Химка свиням (уходит)Папа! Шо у вас за воспитание? Я с вамі потом поговорю![]()