Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Скажи батеньке и матушке шо всё по хворме пожаловал Свирид Петрович Голохвастов просить руки велиьмишановной панночки.

- Да чего там говорить! Давайте я вас за ручку отведу...
- Барышня, барышня, тут они, нарядные! На сходах уже!

ви ничево не понімаете, картопля - єто для деревни, коей ві и есть. А я - дама учена, городська, я буду пальму вирощувать.
ладно ладно доню, только не нервничай, а то морщинки пид очами з"явятся
:)

- Панычу, вы проходте до хаты, разбувайтесь до носков, полы у нас метены!

Гляди только шоб какая-нибудь голота не утащила мои хранцюзкие штюблеты шо я взял по дисконту.

То веди сюди!
От же ж, прости господи...

Проня Прокоповна, до чого ж ви похорошели с нашей останней встречи. Прямо як побачу вас - то ви меня рвете як пуклю!

- Барышня, вот они! Свирид Петрович в собственной жулетке! Или персоне? А шо це взагали за персона, вона где у нього прихована?

ладно ладно доню, только не нервничай, а то морщинки пид очами з"явятся
Як тут нє нєрвнічать, як женіх ще не вспів прийти, а ви вже напиватися решили. А ран ще подумає, шо я із сім'ї алкоголіків. Мама он вообще непонятно де швендяє - шляпку вона пішла покупать...

Як тут нє нєрвнічать, як женіх ще не вспів прийти, а ви вже напиватися решили. А ран ще подумає, шо я із сім'ї алкоголіків. Мама он вообще непонятно де швендяє - шляпку вона пішла покупать...
доню, люблю тебе всим серцем, але ж - мать не тронь!!! а то як достану ременя, и не постесняюсь барина заграничного :угу:

Проня Прокоповна, до чого ж ви похорошели с нашей останней встречи. Прямо як побачу вас - то ви меня рвете як пуклю!
Ой... Ой... пан Голофостов... ну як же гарно із'ясняєтєсь. Зразу видно вчену людину. Прямо в краску мене вогналі - аж із голови до саміх пальчіків...
Химка! На стол накрила?!

доню, люблю тебе всим серцем, але ж - мать не тронь!!! а то як достану ременя, и не постесняюсь барина заграничного
Папа! Шо у вас за воспитание? Я с вамі потом поговорю :увага:
І не напивайтесь!

Господин Голофастов, а где ви севодня бивалі? Шо гарного відєлі?

Назад
Зверху Знизу