Статус: Офлайн
Повідом.: 19898
Повідом.: 19898
Помогали как могли
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ирония, на твой конкурс.
"Я вся такая загадочная, такая противоречивая!"
это извлекатель))вот так, только с глазиками ))
скрипели мебелью?соседи сверху спать мешали
это извлекатель))
скрипели мебелью?![]()
отзывы со всей Украины есть о моем варенье.
— Прибутків як таких поки що не маємо. Ми заледве виходимо на самоокупність. Вкладаємо у справу усе, що маємо: виторг, пенсію, допомогу на дітей, плюс гранти, — пояснює Катерина Лісова. — Зараз от домовились із департаментом сільського господарства Львівщини про державну підтримку: хочемо отримати хоча б 100 тисяч гривень. Бо у нас навіть закласти немає чого — нерухомості ж власної нема.
Одна з нещодавніх інвестицій — цап зааненської породи, якого Катерини придбали на фермі «Шевретт» у Бернара Віллєма (відома сімейна ферма бельгійця та українки). Цю породу білих кіз вважають найякіснішою «молочною». Так потроху й розростаються.
У тебя там друзья?Скоро, возможно, будут из Испании
[IMG]https://www.kharkovforum.com/ims/2018/05/08/fd5aff.jpg[/IMG]
классный ролик! А мне недавно знакомая заявила, что они агрессивные. Мол, бенгалка даже в зоопарке Фельдмана есть, потому что полудикое животное. Я говорю - почитай про них в инете, они вообще не агрессивные. Но она мне не поверила
и опять кис-кис ))
у меня тоже есть полудикие знакомыеклассный ролик! А мне недавно знакомая заявила, что они агрессивные. Мол, бенгалка даже в зоопарке Фельдмана есть, потому что полудикое животное. Я говорю - почитай про них в инете, они вообще не агрессивные. Но она мне не поверила![]()
классный ролик! А мне недавно знакомая заявила, что они агрессивные. Мол, бенгалка даже в зоопарке Фельдмана есть, потому что полудикое животное. Я говорю - почитай про них в инете, они вообще не агрессивные. Но она мне не поверила![]()