Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
увлечения мужчин первой возрастной группы: водка, лодка и молодка.
Подпись под названием Мужского Форума: "яхты и ****и". И первая же закреплённая тема "Наливаем и бухаем". :ги:

Блин, "яхты и ****и" переделали на "яхты и шлюпки"! :eyecrazy: ;) Когда бы это.

а Ашоти чи Рустами у вас є? Чи що ви з ними робите? :D

Ашот і Рустам - повні імена в Грузії.
В Україні скорочене ім'я Олександр буде Сашко...
А якща вважати Шуріка за росіянина, то за Законом 1990 р. перекладати не можна і він дійсно буде Шурік.

Похоже, ты меня путаешь. Как-то ты перешла на "ты", и я это поддержал, а теперь снова "вы"...
Вот и ломаю голову - отчего бы это? Неужели из-за общего похолодания за окном?
Дело было так: на форуме первоначальное обращение ко всем на ты, хотя это наследие ФИДОнета, конечно.. Тогда ко всем на ты было принято.
Здесь на ХФ правила в этом смысле отсутствуют, видела, что обижаются некоторые люди на первоначальное ты и даже лезут к собеседникам с виртуальными кулаками "когда это мы перешли на ты?!" :D

Увидев ник "Вибрам42", я решила, что 42 это возраст, так почему бы и не на ты..
Впоследствии почитала твои первые посты в туристической теме и обнаружила такое: "Ходили втроём в поход, наш суммарный возраст 214 лет". Несколько обалдела... :eyecrazy: :) На "ты" называть легко и непринуждённо уже не очень получается, несколько колеблюсь уже каждый раз :D

Хочеш сказати Шурики земляки Ашота?
хочу сказати, що якщо хлопця лагідно називають Шурік, то й я так буду. Але у розмові з тобою можу називати його Лесь, коли вже ти був проти, щоб я Лесею називала Олену :D

дякую за довідку, але з цим і гугл непогано управляється.
А якща вважати Шуріка за росіянина, то за Законом 1990 р. перекладати не можна і він дійсно буде Шурік.
його нема, щоб спитати хто він за національністю.

А если дублировать "Операцию Ы и другие приключения Шурика", то было бы пригоди Сашка или всё-таки Шурiка? ;)

хочу сказати, що якщо хлопця лагідно називають Шурік, то й я так буду. Але у розмові з тобою можу називати його Лесь, коли вже ти був проти, щоб я Лесею називала Олену :D

Все ясно, з іменами поки шо повний бардак.

Ну я не проти шоб ти Олену називала Лесею. Тут просто логіка погано прослідковується якщо встановлено уже що Леся - це Олександра. Так шо в принципі можеш називати Олену хоч Наталкою, хоч Марусею, уже без різниці.:-)

А если дублировать "Операцию Ы и другие приключения Шурика", то было бы пригоди Сашка или всё-таки Шурiка?
мого брата у селі майже всі звуть Максім, бо ми його так звали, хоч за документами він, звісно, Максим :)

0fb79424651dd5b5f.webp

Тут просто логіка погано прослідковується якщо встановлено уже що Леся - це Олександра.
це не до мене, а до сайтів зі скороченими іменами. Он у "до речі" взагалі ніякої логіки нема, а вони його за правило зробили :D

За документами Максим, а звуть усі Максім.

Да, непросто у вас там все. :-)

Бывает так, что по докУментам Виталий, а зовут все Владик. Это тоже контуженный менталитет .:D

Или Елена по док.а зовут Алена .

За документами Максим, а звуть усі Максім.
ну, ми ж з Росії приїхали, як там звали, так і продовжили. І він же так сам представлявся. Хоча більшісь звали і зараз звуть Кузя. Колись хлопчик прийшов і питає в нашої мами: А Кузя дома? :іржач: Може думав, що це справжнє ім'я... Та він не ображався і сам себе так називав, вони з жінкю навіть кота так назвали :D

ну, ми ж з Росії приїхали, як там звали, так і продовжили. І він же так сам представлявся. Хоча більшісь звали і зараз звуть Кузя. Колись хлопчик прийшов і питає в нашої мами: А Кузя дома? :іржач: Може думав, що це справжнє ім'я... Та він не ображався і сам себе так називав, вони з жінкю навіть кота так назвали :D

Как сказал бы Менделеев. Ээдетаат нааатрия!!!!
Что в переводе на славянский означает очешуеть!

Назад
Зверху Знизу