Клєр Захаровна повеселила 

1 ч · 
Я вам розказувала, що в мене живуть дві акваріумні шпоркові жаби, білі такі, надуті як пироги, одна мясної породи, а одна сальна?
Живуть ******і вже 7 чи 8 років, вже не памятаю хто з синів приволік їх додому, інакше б в придане зібрала, а я ж жаліслива до всирачки, муху прихлопнути шкода, павучків з балкона викидую при зашкалюючій арахнофобії, от і цих паразітів теж жалко.
Минулого літа не раз смикалась їх в річку випустити, бо тримаю окремо від риб у великому бокалі.
Нє ви зрозуміли весь пафос і трагікомедію цієї срані? Жаби в бокалі!!! Це піхвець люди добрі!
Колись на роботі мені подарували цей декоративний бокалище і насипали в нього 2 чи 3 кілограми шоколадних цукерок і ще й наказали: Захаровна, не вздумай там риб завести! Захаровна загадосно хмикнула, з"їла цукерки і пересадила туди з акваріума жабисьок, бо мілких риб почали під"їдати.
Тримати цих скотиняк дуже просто, раз в день погодував і все, зате 2 рази в тиждень вони так засирають воду і смердять, що аж очі виїдає і треба міняти воду, це просто жахливо!Ні мяса тобі ні сала, ні естетичного задоволення, зате наскачешся як мавпа.
Намагалась їх впендюрити просто так дядькові, що рибками торгує на базарі, каже: "А нафіга мені такі пироги розгодовані? Я їх нікому не продам" так і маялась я ними, а що поробиш? Не викидувати ж їх в річку, там іх відразу якась щукенція хлоп і повечеряла чи поснідала.
Вопшим цього літа в мене удача - одна жаба здохла від старості.
- Ну, думаю - скоро і друга ласти склеїть, пожила вже старушка, фатіт, пора і честь знати.
А той пиріг вилупився на мене своїми червоними баньками і хрін його візьме. Вчора дивлюсь в акваріум і шото не тойво, придивляюсь, а та скатіна мені яєць наложила, от ******* невиносіма, ікри ***ха!
Ой ратуйте людоньки, мало мені 2 жаб, то тепер буде 200! Луччє б я зябліків розводила, чи ******.
Карочє, поплакала я, набралась жорстокості і полетіла та вся ікорка в унітаз, посадила я те жабисько і строго-настрого заборонила нестись і шо ви думаєте? Знов скатіна наложила, я знов в унітаз, вона знов наложила...
Стою така біля акваріума і рішила серйозно побалакать з жабою по цьому поводу:
- Слухай, крихітко, може досить отето паскудство розводити?Ти ж не курка, не горбуша і навіть не оселедець, хватить мєтать!!! Бо ще раз намєчєш, то полетиш вслід за ікоркою досліджувати каналізацію, ти мене поняла?!!
І страшно пригрозила пальцем.
Наче поняла 

От живность понятліва мені попадається, сьогодні тільки 10 яєць наложила.
Може кому тре пуголовків, а може жабок, га люди добрі? Даром віддам і ще доплатю, ну сил нема на оце всьо діскавері дивитись