Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Котики совсем распустились
2a9ef52117f70a05a75.webp

Интересно, что это за бжжжж летают над котом? Такие специальные кошачьи феи?

64061fea65c4d39aa1452.webp

• Це лайк!
Реакції: E.N
Вот и август уже за плечами.
Стынут реки. Свежеют ветра.
Это тихой и светлой печали,
это наших раздумий пора.

Август.
Озими чистые всходы
и садов наливные цвета…
Вдруг впервые почувствуешь годы
и решаешь, что жизнь прожита.

Август.
С нами прощаются птицы.
но ведь кто-то придумал не зря,
что за августом в окна стучится
золотая пора сентября.

С ярким празднеством
бабьего лета,
с неотступною верой в груди
в то, что лучшая песня не спета
и что жизнь всё равно впереди.
(с)

c5b11dcf96446d23f78a8e.webp

Вот и август уже за плечами...
Август, это когда ты уже понимаешь,
Август, это когда ты не можешь понять,
Что наш праздничный день,
Что наш праздничный день
Отгорел без следа....

Что наш праздничный день
Отгорел без следа....

Август, август, ты куда бежишь?
Август, август, ты куда спешишь?
А я хочу, а я хочу опять
В августе бегать, голубей гонять.

Что наш праздничный день
Отгорел без следа....

:любов: :kiss2:

Я опять вхожу в дома, где несутся голоса
Юного смеха, медного смеха.
Разлетелись в никуда мимолетные слова
"Только с тобою, навеки с тобой!".
Летним утром того дня начиналось наше лето.
Нам казалось - навсегда, и любили все на свете.
Солнце в глазах, сердце в руках
Безоговорочно мы любили так, как дети.

Классная блузочка ;) Крыши, зонты, коты.... :кот:

03-1589366369845_23bc07f6-bd19-43d1-a2fb-fd797dfa6246_1000x.jpg

:клас::кручусь:

Клєр Захаровна повеселила :іржач:

1 ч ·

Я вам розказувала, що в мене живуть дві акваріумні шпоркові жаби, білі такі, надуті як пироги, одна мясної породи, а одна сальна?

Живуть ******і вже 7 чи 8 років, вже не памятаю хто з синів приволік їх додому, інакше б в придане зібрала, а я ж жаліслива до всирачки, муху прихлопнути шкода, павучків з балкона викидую при зашкалюючій арахнофобії, от і цих паразітів теж жалко.
Минулого літа не раз смикалась їх в річку випустити, бо тримаю окремо від риб у великому бокалі.
Нє ви зрозуміли весь пафос і трагікомедію цієї срані? Жаби в бокалі!!! Це піхвець люди добрі!
Колись на роботі мені подарували цей декоративний бокалище і насипали в нього 2 чи 3 кілограми шоколадних цукерок і ще й наказали: Захаровна, не вздумай там риб завести! Захаровна загадосно хмикнула, з"їла цукерки і пересадила туди з акваріума жабисьок, бо мілких риб почали під"їдати.
Тримати цих скотиняк дуже просто, раз в день погодував і все, зате 2 рази в тиждень вони так засирають воду і смердять, що аж очі виїдає і треба міняти воду, це просто жахливо!Ні мяса тобі ні сала, ні естетичного задоволення, зате наскачешся як мавпа.

Намагалась їх впендюрити просто так дядькові, що рибками торгує на базарі, каже: "А нафіга мені такі пироги розгодовані? Я їх нікому не продам" так і маялась я ними, а що поробиш? Не викидувати ж їх в річку, там іх відразу якась щукенція хлоп і повечеряла чи поснідала.

Вопшим цього літа в мене удача - одна жаба здохла від старості.
- Ну, думаю - скоро і друга ласти склеїть, пожила вже старушка, фатіт, пора і честь знати.
А той пиріг вилупився на мене своїми червоними баньками і хрін його візьме. Вчора дивлюсь в акваріум і шото не тойво, придивляюсь, а та скатіна мені яєць наложила, от ******* невиносіма, ікри ***ха!
Ой ратуйте людоньки, мало мені 2 жаб, то тепер буде 200! Луччє б я зябліків розводила, чи ******.

Карочє, поплакала я, набралась жорстокості і полетіла та вся ікорка в унітаз, посадила я те жабисько і строго-настрого заборонила нестись і шо ви думаєте? Знов скатіна наложила, я знов в унітаз, вона знов наложила...
Стою така біля акваріума і рішила серйозно побалакать з жабою по цьому поводу:

- Слухай, крихітко, може досить отето паскудство розводити?Ти ж не курка, не горбуша і навіть не оселедець, хватить мєтать!!! Бо ще раз намєчєш, то полетиш вслід за ікоркою досліджувати каналізацію, ти мене поняла?!!
І страшно пригрозила пальцем.

Наче поняла ;) От живность понятліва мені попадається, сьогодні тільки 10 яєць наложила.
Може кому тре пуголовків, а може жабок, га люди добрі? Даром віддам і ще доплатю, ну сил нема на оце всьо діскавері дивитись :ги:

Утра доброго! Уж полночь близится...:D

a30df6eb650d67d05e.webp

Назад
Зверху Знизу