Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
В четверг, четвертого числа... и т.д. :yahoo:
в четверг - четвертого числа - это я родился :кручусь::збентежений:

когда-то заморочился и написал фразу с корнем "гриб". чего там только не было..
помню примерно какие слова были. а как сложены - не помню :плачу:
причем. как обычно -выдумал. не записал. другу рассказал и забыл.:незнаю:

А забыть не забыл незабываемые незабудки?

Відпочинок

Відчинила вікно – вітер ввірвався вітами верби. Весна воркоче – виспівує веселками. Волію відпочити від великої втоми. Вечорітиме – візьму велосипед, від’їду від вчорашнього: від велетнів-будинків, від вікон, від вулиць - вдаль.

Відійде вечір – вдивлятимусь в височінь, вкриту вогниками. Відчуваю велич Всесвіту. Всміхнуся всьому…

Все-таки варто вряди-годи відірватися, вивільнитись від виснажливого «вчора».
(с)

Грізно грима грім горою -
Гонить гомін градобою.
Гнеться груш гнучке гілля.
Гонить гуси Гнат: - Гиля!

Володимир ЛУЧУК

Если тебе сказали, что это боты, значит ты интересовался у них, кто это, а значит, знаешь, для чего они нужны. Но скорее всего забыл:нудно:

Нет, не забыл, мне так Зоя сказала.
К ней за подробностями. :)

КВАРТИРА

Кума купила квартиру. Квартира комфортна: коридор, кухня, кілька кімнат. Красива казково!

Коридор коричневого кольору. Кругом копії картин Кульчицької, Камишного.

Кухня компактна. Кавового кольору кахель красять краплисті краї. Коло кутка - кривоносий кран. Кругла клітка – колись красуватимуться канарейки. Красивий кухонний крам: кришталеві келихи, керамічні кружки, квітчасті каструлі, кухонний комбайн, китайська кавоварка, колекція коньяку, кумедні кошички кропу, коріандру, кориці. Каприз куми – кондиціонер. Красить кухню композиція: квіти, калина, кинуті казна-як корінь калгану, кавалок кавуна, кілька квасолин, картоплина.

Кілька кроків коридором – кабінет. Кам’яний камін, кований карниз, карта країн, календар, комп’ютер, касети, книги класиків: Котляревського, Кобилянської, Коцюбинського, Куліша, Косинки…, «Кобзар». Квітують кільканадцять круглолистих квітів калачиків. Класно! Кума каже: «Корисні кімнаті».

Кімната куми– калейдоскоп коробок: капелюшки, косметика, коштовності (коралі, камеї, каблучки, кулони). Кума кокетка! Коло кедрового комода - клітчастий килим, колючі кактуси. Красень кіт, куплений кумом, котить клубок.

… Кума кличе: «Кипить кава!»

Курс – кухня!

Кінець.

Світлана Лукашова

Вчера вспоминали про Цай.
от нее сегодняшнее видение.

Видите здесь Симпсона (сына)? - *на баклажке
не сразу допетрав. где там он

dbfgj7.webp

смотрите на шрифт на баклаге
1gadbj.webp
Не знаю на счёт сына, а я Симпсона вижу часто
Они есть среди людей

Что бы отдавать, нужно сначала что то взять, а я этого не делал и брать в долг деньги у женщин не собираюсь. :D

И.е из этого следует, что ты не против взять в долг у мужчин? Раз ты не обобщил.

Назад
Зверху Знизу